Konsulenthuset ballisager får ny bestyrelse

3 min. læsetid
18. januar 2024

Vi er stolte over at kunne præsentere en ny og temmelig skarp bestyrelse. Den nye bestyrelse består af to særdeles erfarne folk med ekspertise inden for hvert deres faglige felt: Per Mikael Jensen og Brian Busk. Direktør Morten Ballisager sætter sig for enden af bestyrelsesbordet.

En professionel bestyrelse: Det næste niveau

For nogle år tilbage løftede Morten Ballisager for første gang sløret for det Konsulenthuset ballisager, som han forestillede sig i 2018 – 10 år efter virksomhedens etablering. Cand.scient.pol-uddannet som han nu engang er og var, døbte han den naturligvis 2018-planen.

En vigtig brik i 2018-planen var at etablere en helt ny bestyrelse, der kan være med til at udvikle og formulere nye visioner for alle i og omkring virksomheden. Det er denne brik, der nu er faldet på plads.

Bestyrelsen bestående af Per Mikael Jensen, Brian Busk og Morten Ballisager skal hjælpe virksomheden med at tage det næste trin på udviklingstrappen. Vi vil gerne bevæge os fra at være et mellemstort konsulenthus med potentiale til at være en moden og (aner)kendt virksomhed med minimum 100 ansatte. Den rejse kræver en ny bestyrelse, som kan udfordre og som samtidig har blik for det DNA, der har skabt den hidtidige væksthistorie.
Se pressemeddelelse

Per Mikael Jensen

Per Mikael Jensen er et kommunikations-ikon af en anden verden. Manden, der skabte TV2 News tilbage i 2007, har igennem hele sin karriere formået at udvikle de organisationer, han har stået i spidsen for. Virkemidlerne er et ukueligt resultatfokus, kommunikative evner fra den øverste hylde og en begejstret skabertrang, der gør ham i stand til at se muligheder, ingen andre har set.

Og for nu at citere et portræt af Per Mikael fra Euroman, skrevet tilbage i 2011:

”Per Mikael Jensen hader rutiner så meget, at han, når han er til et møde ude i verden og skal tilbage til sit hotel, aktivt bruger tid på at overveje, hvordan han kan undgå at gå den samme vej tilbage, som han kom fra.”

Blå Bog

Per Mikael Jensen
Født 2. april 1962 i Århus

1985-89           Uddannet journalist, Danmarks Journalisthøjskole
1989-96           Assisterende indlands- og søndagsredaktør, Politiken
1996-01           Ledende redaktionschef, Jyllands-Posten i København
2001-03           Adm. direktør & chefredaktør, Metroxpress
2003-06           Vice President og international chefredaktør, Metro International
2006-07           Adm. direktør, TV 2 (Hjernen bag TV2 News)
2007-13           CEO/President, Metro International
2015-nu           Formand, Altinget

 

Brian Busk

Brian Busk og IT-strateg rimer godt nok ikke på hinanden, men det burde det. Brian Busk er garant for holdbar vækst og formåede i løbet af sin tid som CEO for Silkeborg Data at fordoble omsætningen samt øge overskuddet markant i den 200 mand store IT-virksomhed. Men det var ikke kun det økonomiske overskud, der blev løftet. Brian Busk er kendt for et autentisk, handlekraftigt lederskab, der sætter medarbejdernes dygtighed i centrum og udstyrer dem med en ubrydelig arbejdsglæde.

En af Brians tidligere medarbejdere udtrykker lederskabet således:

Jeg har haft fornøjelsen af Brian, først som afdelingsleder og derefter som direktør. Med ham har jeg oplevet, hvordan værdibaseret ledelse udfoldes, så det er en styrke for både firma og medarbejdere.”

Blå Bog

Brian Busk
Født 1973 i Silkeborg

1997-03           Senior Consultant & Functional Manager, Silkeborg Data
2003-09           Head of Department, Silkeborg Data
2009-16           Direktør, Silkeborg Data
2010-nu           Næstformand, IT-Forum
2013-nu           Hovedbestyrelsesmedlem, IT-Branchen
2016-nu           Medlem, Vækstforum Midtjylland
2016-nu           Partner og direktør for forretningsudvikling, InfoSuite A/S