Om Konsulenthuset ballisager

Hvem er vi?

Konsulenthuset Ballisager er et vidensstærkt og nytænkende konsulenthus. Med udgangspunkt i vores analyser, teoretisk viden og praktisk erfaring hjælper vi jer med at sætte det rette team.

Som HR-partner hjælper vi jer med at nå jeres strategiske mål, realisere organisationens potentiale og få det bedst mulige ud af medarbejdernes kompetencer. Det gør vi ved at understøtte hele medarbejderrejsen – lige fra I finder på, at der skal ansættes og til, at det er tid til at sende medarbejderen videre.

Vi arbejder i fællesskab og med et mål om konstant at blive dygtigere. Det gør os til Danmarks foretrukne HR-partner. 

Hvem er Konsulenthuset ballisager? Thomas Wehrsdorf klapper
ballisagers DNA

Vidensbaseret rådgivning

Vores rådgivning er baseret på viden. Vi har klare billeder af, hvad der virker – og lader os ikke styre af varmluftige floskler og formodninger.

ballisagers historie

Historien om Konsulenthuset ballisager starter i marts 2008, hvor Konsulenthuset ballisager A/S blev CVR-registreret. Eller – faktisk starter rejsen lidt tidligere. Rejsen starter faktisk tilbage i 1999, hvor en nyuddannet cand.scient.pol.’er, i skikkelse af Morten Ballisager (jep, det er ham på billedet), oplevede behovet for vidensbaseret karrieresparring. Et behov, som han ikke selv fik dækket i tilstrækkelig grad som ledig. Manglen på samme sparring og assistance udviklede sig dengang til 8 måneder som “bad performing” jobsøger, inden han fik et job.

Men en fyreseddel i 2007 tændte atter op for drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark. Et konsulenthus, hvor rådgivningen består af solid viden og fakta frem for varmluftige, udokumenterede floskler.

I dag er Konsulenthuset ballisager et mellemstort landsdækkende konsulenthus med omkring 60 medarbejdere. Og ambitionen har ikke ændret sig. Ambitionen er fortsat at være et af Danmarks dygtigste konsulenthuse indenfor HR, rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

Vi vil være Danmarks foretrukne HR-partner.

Morten Ballisager-2-1
Et konsulenthus med

Over 15 års erfaring

2008
Grundlagt
60
Medarbejdere
12
Lokalafdelinger
30.000
Har hentet vores analyser
20.000
Kandidater i job
60
Jobcentre som kunder
750
Rekrutteringsprocesser
200
Outplacement-kunder

Missionen

Ballisager er et videnstærkt og nytænkende konsulenthus, der sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Visionen

​Vi vil være Danmarks foretrukne HR-partner.

Principperne

• Vi lykkes sammen
• Vi handler mere end vi taler
• Vi søger altid forbedringer
 
Principerne udtrykker et ønske om at skabe en bestemt kultur. 
Vi vil ikke blot være fælles om målene, men vi ønsker også et fællesskab omkring måden vi når målene på.

Vil du være en del af ballisager?

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du er interesseret i at blive en del af ballisager.

Hold øje med vores ledige stillinger - og læs mere om, hvordan det er at være en del af Konsulenthuset ballisager.
ballisager-foredrag