Kursus i rekruttering

Lær at håndtere rekrutteringsprocessen fra A - Z af konsulenter med mange års professionel og praktisk erfaring.

Find og ansæt de rette kandidater

På dette kursus i rekruttering lærer du at ansætte den medarbejder, som er bedst til jobbet. Bliv med helt konkrete værktøjer bedre til at forudsige, hvilken kandidat, der performer bedst på den lange bane.

Lær at tiltrække de rette kandidater og skab ambassadører, der vil søge job hos dig igen. Og lær at gøre det hele med teknikker, som sikrer dig en effektiv og tidsbesparende proces.

Tomas Ballisager i samtale

Hvorfor skal du vælge et kursus i rekruttering hos os?

På vores 2-dages-kursus i rekruttering lærer du at håndtere rekrutteringsprocessen fra A til Z i praksis.

Konsulenter med mange års professionel og praktisk erfaring guider dig til at optimere din rekrutteringsstrategi og blive helt opdateret på, hvordan din virksomhed ansætter de bedste medarbejdere.

Kurset er relevant for dig, der er:

  • leder, chef eller CEO i en SMV og jævnligt selv står for at rekruttere nye medarbejdere
  • medarbejder i en SMV og jævnligt deltager i rekrutteringsprocesser
  • ansvarlig for eller deltagende i rekrutteringsprocesser i en større virksomhed, hvor rekruttering hidtil ikke har været betragtet som en central proces, og I derfor gerne vil strømline og effektivisere virksomhedens rekrutteringsproces 
Sommercamp hos ballisager

Hvorfor ballisager?

Gennem 15 år har Konsulenthuset ballisager arbejdet med HR-opgaver med et fakta- og datadrevet udgangspunkt. Siden 2011 har vi hvert år udarbejdet arbejdsmarkedsanalyser, som giver dig et opdateret, nuanceret og relevant indblik i arbejdslivet for både medarbejdere og ledere. Når vi afholder kurser og masterclasses i rekruttering, gør vi det med afsæt i virkelige menneskers oplevelser i arbejdslivet og ud fra et videnskabeligt udgangspunkt.

Vi er altid nysgerrige efter at finde ud af, hvordan vi kan forbedre danskernes arbejdsliv, og den nysgerrighed kommer dig til gode. Vores nysgerrighed har nemlig ledt til et samarbejde med rekrutteringsforsker Kathrine Møller Solgaard, som har kortlagt forskellige strategier inden for nyere dansk rekruttering. Vi kombinerer jordnær forskning med 15 års praktisk erfaring med rekruttering, så du kan optimere din rekrutteringsproces – både nu og i fremtiden.

BallisagerLogo_pos_HR_partner_transparent
Åbent kursus eller firmaworkshop?

Vælg mellem to typer af kurser

Åbne kurser

det åbne kursus deltager du sammen med kursister fra andre virksomheder. Det giver mulighed for at netværke og sparre med hinanden.

På kurset tager vi udgangspunkt i konkrete cases og giver dig mulighed for at afprøve forskellige tilgange til rekruttering, ligesom du får mulighed for at se på rekrutteringskonteksten i netop din virksomhed.

Kurset varer 2 dage, og du kan tilmelde dig via denne formular, når vi har ledige pladser.

Firmaworkshop

Til en firmaworkshop, hvor vi gennemfører en foranalyse af den konkrete situation i virksomheden og fokuserer på de områder, hvor der er størst behov for træning. Hvis I som virksomhed har en strategi, der kræver ansættelse af nye profiler eller ser for stor omsætning på medarbejdere, kan I på firmaworkshoppen kvalificere jeres rekrutteringsstrategi og -proces. Hvis der ikke på forhånd er defineret en rekrutteringsstrategi og -proces, kan vi udarbejde den sammen med nøglepersoner i virksomheden.

Selve programmet tilrettelægges med afsæt i foranalysen og kan evt. suppleres med et klippekort til bistand i rekrutteringsprocesser. Det giver jer et stærkt grundlag for at styrke jeres rekrutteringsproces i praksis.

Lyder det interessant?

Få besked, når vi åbner nye datoer for vores kursus i rekruttering

Vil I booke et kursus i rekruttering til jeres virksomhed?
Kontakt os og hør mere

Direktør for HR-ydelser i Konsulenthuset ballisager, Ene Charlotte Krog, brænder for ”everything HR”.

Ene har med sine mange år i branchen indgående kendskab til rekruttering. Og så har hun en evig nysgerrighed over for, hvordan virksomheder i et foranderligt marked gennem deres medarbejdere bedst faciliterer og styrker deres performance.