Executive outplacement for topledere

Kom godt videre i dit professionelle liv.

Få succes i dit jobskifte

Executive outplacement handler om, at du som direktør får succes i dit jobskifte. Når du er topleder, er kravene til dig højere i ansættelsesforløbet, og der er færre relevante stillinger at søge. Derfor er vejen til succes ikke nødvendigvis den korte vej fra A til B. Vi vil både udfordre og støtte dig undervejs. Uden at gå på kompromis. Vi er nemlig omhyggelige, for det handler jo om din karriere.

Af samme grund er alle vores executive outplacementforløb unikke og bliver skræddersyet netop til din situation.

Smilende medarbejdere

Vi finder din personlige excellence position

Vores erfaring viser, den mest effektive vej til til succes kræver, at vi sammen finder frem til din ”personlige excellence position” – altså i hvilken kontekst du har skabt de mest unikke resultater, og hvor du samtidig har befundet dig som ”en fisk i vandet”.

Derfor er det vigtigt som direktør at få et fortroligt rum, hvor vi i fællesskab kan reflektere, drøfte og kortlægge dine succeser og resultater. Det er vigtigt både for dig selv og din proces, at du ved, hvad du kan bidrage med, og hvordan du vil anvende dine talenter i din videre karriere.

Lyttende publikum
Ballisager Executive bruger deres store viden og erfaring i deres sparring. Det sikrer en målrettet og bevidst præsentation af såvel professionelle og personlige kompetencer i jobsøgningsprocessen. Jeg har personlig fået lagt en klar game plan, [så] jeg udnytter mine kompetencer bedst muligt. Ballisager Executive arbejder bl.a. med udarbejdelse af video-CV, som jeg har fået rigtig god respons på i min jobsøgning. Kan varmt anbefale et forløb hos Ballisager Executive.

Vi bliver ved, til du lykkes

Vi designer ofte en ”personlig gameplan”, hvor vi tager fat i alle centrale elementer, der hjælper med at synliggøre din markedsværdi og profilere dig på den rigtige måde. Både en professionel video-præsentation, aktivering af dit netværk og ‘kaffemøde’-konceptet samt LinkedIn-kampagner kan være elementer i din gameplan.

Endelig er vi ”hands-on” rådgivere, som også støtter med at identificere ”Target Companies og positions”, og her vil du få glæde af vores meget veludviklede netværk – både som firma og enkeltpersoner.

website_2024_placeholder_2
Mød vores

Executive rådgivere med 20+ års C-level erfaring

Executive outplacement med erfarne rådgivere

Vi ved, at topledelse er en kompleks størrelse.

Vi ved det, fordi vores Executive-rådgivere alle har arbejdet i en lang årrække som direktører. Det betyder, at de alle har prøvet kompleksiteten, ensomheden, interessekonflikterne og at tage de tunge beslutninger.

I vores rådgivning trækker vi på vores erfaring som ledere og viden om jobskiftet på top-niveau. Vi stiller både vores egne succeser og fiaskoer til din rådighed, så du måske kan lære af dem. Herudover trækker vi både på vores personlige og ballisagers vidt forgrenede netværk. Med andre ord bliver vores netværk til dit netværk.

Vores samlede erfaring favner både ejerledelse, international erfaring fra linjen og hovedkontors funktioner fra både private og offentlige virksomheder.

Foredragsholder Morten Ballisager

Vores rådgivning er baseret på viden og evidens

Gennem årene har mere end 10.000 virksomhedsledere i vores virksomhedspanel svaret på en række centrale spørgsmål om tendenser på arbejdsmarkedet. Lidt af den viden deler vi i vores årlige Rekrutteringsanalyse og Kandidatanalyse.

Vores viden og indsigt i virksomhedernes rekrutteringer er derfor altid ajour. Vi har med andre ord styr på både virksomhedernes præferencer ved leder-profiler og ved, hvad der gør en forskel i løbet af rekrutteringsprocessen.

Du får derfor en kompetent rådgiver, der guider dig sikkert gennem hele forløbet fra optimering af din LinkedIn-profil til tests og samtaler. Det betyder også, at du vil stå stærkest muligt i din præsentation over for en interessant virksomhed og/eller en headhunter.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Executive outplacement?

Send os en forespørgsel ved at udfylde formularen – vi vender tilbage snarest muligt.