Privat karriererådgivningsforløb

Overvejer du et skifte i karrieren, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Vi giver dig professionel sparring og hjælper dig med at se muligheder og komme godt videre til næste kapitel af dit arbejdsliv.

Er det tid til at træde søge nye græsgange i dit arbejdsliv, hjælper vi dig gerne med at finde frem til det helt rette match for dig.

I et privat karriererådgivningsforløb hos ballisager får du din egen personlige rådgiver som sparringspartner gennem din jobsøgningsproces.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe ledere, specialister og medarbejdere godt videre mod nye jobmål. Og så kender vi ogs tankemønstret på den anden side af bordet. Det giver dig de bedste forudsætninger for at finde frem til, hvad du vil - og blive skarp på, hvad det er, recruitere, headhuntere osv. søger efter, når de skal fange de rette profiler.

Søgning af kandidater
Forløb

Hvordan hjælper vi dig?

Der er tre centrale områder, vi typisk hjælper dig med.

Hvad vil jeg nu?

Vi finder frem til dine mål og ønsker for dit arbejdsliv. Og lægger ud fra dette en strategi for, hvordan du når dem.

Du får adgang til vores digitale jobsøgningsplatform, hvor mellem møderne arbejder med de emner, vi sammen finder frem til, er relevante for dig og din jobsøgning.

Vi er til rådighed via telefonen under hele forløbet.

Jobmål
Strategi

Mit materiale

Står dit CV skarpt? Og er din LinkedIn-profil optimeret efter, hvad recruitere og ansættende ledere leder efter?

Vi hjælper dig med, at gøre dit CV og din LinkedIn-profil attraktiv og målrettet din jobmål.

CV
LinkedIn

Handlinger

Hos Konsulenthuset ballisager har vi et stort netværk. Det tager vi selvfølgelig i brug og kontakter relevante personer, der kan gavne din jobsøgning.

Vi ser derudover på ansøgninger til specifikke stillinger, du måtte være interesseret i.

Udover de områder, vi har nævnt her, kan der være mange karrierespørgsmål, du gerne vil have svare på. Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov, så vi kan skabe mening, retning og sammenhæng i dit arbejdsliv.

Netværk
Ansøgninger
Jeg har fået super sparring fra min konsulent – hun læste meget hurtigt mig som menneske, og ved fælles hjælp identificerede vi opmærksomhedspunkter for mig vedr. “det næste job”. Jeg er landet i en stilling, som er lige mig, og det er også hendes fortjeneste!

Pris for privat karriererådgivning

4 samtaler, telefonsparring og adgang til vores digital jobsøgningsplatform;

7.200,-

Ekstra samtaler kan tilkøbes for 1.500,- pr. samtale.

Vi har desuden "kemi-garanti". Det betyder, at du kan skifte konsulent efter første samtale, hvis kemien ikke er rigtig. Og så får du selvfølgelig 4 nye samtaler med en anden konsulent. Samtalerne kan både gennemføres fysisk og online. Betaling sker forud for opstart i forløb.

Privat karriererådgivningsforløb

Er du klar til næste skridt?

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig ifm. et privat karriererådgivningsforløb.