Karriere

Er du interesseret i at blive en del af Konsulenthuset ballisager? Læs mere om, hvordan vi er som arbejdsplads.

Hvordan er vi som arbejdsplads?

Hos Konsulenthuset ballisager arbejder vi for at en god medarbejderrejse - både for vores kunders medarbejdere og vores egne medarbejdere. Det gør vi ud fra vores tre principper:

  1. Vi lykkes sammen. Vi er ikke en række individuelle egoister. Vi er holdspillere, der tror på samarbejde – både internt og med de mennesker, vi arbejder med.
  2. Vi handler mere, end vi taler. Overflødige buzzwords og bullshit-bingo driver ikke værket. Med udgangspunkt i vores årlige analyser omsætter vi i stedet snak til handling.
  3. Vi søger altid forbedringer. Vi indsamler data, lærer, optimerer og gentager. På den måde bliver vi hele tiden bedre. 

Fællesskab og kontinuerlig læring er kernepunkter i vores kultur. Vi fejrer ikke bare vores succeser, men lærer også af de øjeblikke, hvor tingene ikke går som planlagt.

Det er dét miljø, vi stræber efter at skabe både internt og i vores relationer med kunder og kandidater.  

Jeg er stolt over at være en del af ballisager, både i forhold til fagligheden og den evige stræben efter højeste kvalitet i opgaverne, men også fordi der er god energi på arbejdspladsen med plads til udvikling, humor og nye idéer med respekt for kunden, hinanden, opgaverne og ikke mindst kandidaterne.
Faglighed, udvikling og sociale arrangementer

60+ medarbejdere fordelt over hele landet

Den faglige speeder trykket helt i bund

Som medarbejder hos Konsulenthuset ballisager er du en del af en ambitiøs virksomhed. Vi er ikke bange for at sætte barren højt!

I hverdagen betyder det, at der bliver stillet høje krav til faglighed, samarbejdsevner og lysten til at lære nyt og gøre ting bedre.

Vi arbejder i et spændende fagligt miljø, der konstant er i udvikling – og du skal være parat til at udvikle dig i samme takt.

Hovedparten af medarbejderne hos Konsulenthuset ballisager har en videregående uddannelse eller en bred erhvervskarriere ”i bagagen” – eller begge dele.

IMG_5202

Uddannelse, kompetenceudvikling & vidensdeling

Vi ønsker at skabe gode rammer for udvikling i Konsulenthuset ballisager og gennemfører hvert år en række kompetencegivende aktiviteter.

Vores faglige teamsamlinger udgør en central del af kompetenceudviklingen, hvor vores dedikerede teams samles for at dykke ned i fagligt relevante emner og udveksle viden med hinanden.

Vi investerer i at uddanne vores medarbejdere og tilbyder bl.a. en intern uddannelsespulje. Puljen giver medarbejderne mulighed for at ansøge om kompetencegivende kurser, som både styrker faglige eller personlige kompetencer - og samtidig bidrager til at opfylde vores strategiske mål for året.

Uddannel, kompetenceudvikling og vidensdeling

Sociale arrangementer på tværs af afdelinger

Med afdelinger fordelt over hele landet er det vigtigt, at vi jævnligt samles for at skabe et godt socialt sammenhold på tværs af landsdele og forretningsområder.

Derfor holder vi hvert år en sommercamp i september og en nytårsgalla i januar. På sommercampen ser vi tilbage på året, der er gået, og gennemgår næste års strategi. Vi har også faglige oplæg og laver teamøvelser. Nytårsgallaen indledes med en status på strategien, efterfulgt af teamøvelser og vidensdeling. Begge arrangementer afslutter vi med middag, musik og dans.

Du kan få en lille forsmag på vores samlinger i videoen.

Stillinger

Bliv en del af Konsulenthuset ballisager?

Du er altid velkommen til at søge uopfordret hos os. Vi kigger løbende ansøgningerne igennem. Du kan også tjekke vores ledige stillinger ud.