Employer branding-analyse

I skal kende jeres styrker for at finde jeres retning. Identificér jeres stærke sider og tiltræk de rette medarbejdere med jeres employer brand.

Employer branding er din virksomheds vej til at tiltrække de rette medarbejdere. Så hvad sker der, når dine nuværende medarbejderes opfattelse af virksomheden differentierer sig fra dens fastsatte mål og visioner?

Det er et retorisk spørgsmål, så du kender nok allerede svaret. Og det er ikke opløftende.

En employer branding-analyse blotlægger, hvor I allerede gør et glimrende stykke arbejde, som er lige til at bruge i jeres employer branding – så jeres medarbejdere får lyst til at gå ud og brede budskabet om jeres fantastiske arbejdsplads. 

KA24 person læser
Konsulenthuset ballisager har identificeret nøgleområder og givet os værdifulde indsigter om vores kritiske målgrupper, som vi har brugt til at optimere vores employer branding-strategi. Vi kan varmt anbefale ballisager til andre virksomheder, der søger en professionel og kompetent partner til at optimere deres employer branding-indsats.
Describe your image
Se vores andre cases
Se alle cases

En employer branding-analyse giver jeres virksomhed:

Forbedret rekruttering

En employer branding-analyse kan afsløre, hvordan nuværende medarbejdere opfatter virksomheden. Det giver jer indsigt i, hvordan potentielle medarbejdere ser på virksomheden. Hvis jeres employer brand er stærkt, vil jobkandidater ikke tøve med at søge ind hos jer – måske vil de endda gå og holde et vågent øje med, om I har brug for sådan nogle som dem.

Stærkere arbejdskultur

En employer branding-analyse kan identificere styrker og svagheder i virksomhedens kultur. Det har I brug for, hvis I vil udvikle en stærkere og sammenhængende arbejdskultur, som øger jeres produktivitet.

Konkurrencemæssig fordel

Når der er overensstemmelse mellem, hvad I gerne vil udstråle, og hvad I faktisk udstråler, har medarbejderne lyst til at blive – ikke kun, fordi I viser, at I kan walk the talk; men også fordi de mennesker, I tiltrækker, ikke får et chok efter ansættelsen. Det kan være afgørende for jer i en tid med mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Selvopfyldende profeti

En employer branding-analyse er ligesom et Kinder-æg: for at komme ind til det spændende legetøj er man nødt til at spise sig igennem chokoladen. Men medmindre man hader smagen af fløjlsblød mælkechokolade og trygge barndomsminder, er chokoladen en gevinst i sig selv. På samme måde åbner man med en employer branding-analyse op for medarbejdernes opfattelse af ens brand for at komme ind til der, hvor man kan gøre noget ved det. Men handlingen i sig selv er – ligesom Kinder-chokoladen – en fornøjelse. For dét, at I som virksomhed beslutter jer for at tage medarbejderne med på råd, viser dem, at de er vigtige for jer. Deres mening og oplevelser betyder noget for jer. Og dét alene er med til at styrke jeres employer branding.

1705677563564

Med en employer branding-analyse får du bl.a. undersøgt:

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med jeres employer branding.