Employer branding

Byg jeres employer branding-strategi på reel viden og indsigt - og tiltræk de rette medarbejdere.

De virksomheder, der arbejder bevidst med deres employer brand og sætter strategiske mål for arbejdspladsens omdømme, får en langt større synlighed både over for potentielle ansøgere, kunder og samarbejdspartnere.

I har måske allerede et employer brand, men spørgsmålet er, om det forløser jeres potentiale?

  • Får I de rette ansøgere, når I slår stillinger op?
  • Går de ansatte i andre virksomheder og holder lidt øje med jer og håber, der opstår en mulighed?

Hvis svarene er ja, er jeres employer branding kommet godt fra start. Hvis du derimod godt kunne tænke dig at forbedre ansøgerfeltet og jeres tiltrækningskraft, så kan vi hjælpe.

Employer Branding hos ballisager

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos ballisager hjælper vi dig med at skabe det rette fundament for jeres employer branding indsats. Det gør vi via undervisning, analyser og videoproduktion. 

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med employer branding herunder.

Inspirationsmøder om employer branding

Vi afholder tre typer af inspirationsmøder (af 1-3 timers varighed). I kan vælge mellem 3 forskellige inspirationsmøder, som vi holder i jeres lokaler:

Employer Branding: ​Bliv klogere på, hvad employer branding kan gøre for jer, og hvordan I kommer i gang. Vi dykker ned i, hvad der tiltrækker medarbejdere og ikke mindst, hvad der får dem til at blive​.

Stillingsopslag: Her sætter vi fokus på stillingsopslag og berører vigtige emner som læsevenlighed​​, informationsbehov, layout, ‘Dare to be different’ og ​​’Biased’ sprogbrug​.

Employee advocacy: Bliv klogere på, hvorfor employee advocacy er en god forretning for jeres virksomhed, og hvordan I konkret kan gøre jeres medarbejdere til ambassadører for jeres virksomheds brand.

Employer branding-analyse

For at styrke jeres image, er I nødt til at vide, hvor I allerede gør et glimrende stykke arbejde. En employer branding-analyse identificerer jeres stærke sider, som I kan bruge i jeres employer branding.

Med en employer branding-analyse får I bl.a. undersøgt:

  • Hvordan jeres virksomhedskultur opfattes af medarbejderne
  • Hvilke parametre, der tiltrækker medarbejdere – og hvilke, der opfattes som henholdsvis positive og negative
  • Om – og hvordan – medarbejderne er villige til at agere ambassadører for virksomheden i forbindelse med rekrutteringer
Design uden navn

Employer branding-kursus for HR-professionelle

Vi afholder employer branding-kurser, hvor du får den fornødne viden og indsigt til at sætte employer branding på dagsordenen i din organisation og få sat skub i handlingsplanen.

På kurset tager vi dig væk fra den daglige drift og giver dig en mulighed for at arbejde både fagligt og praktisk. Og JA, du kommer også selv på arbejde på kurset - for du skal nemlig bruge din egen virksomhed som case.

Masterclass for virksomheder

Vores Masterclass er en 1-dags strategiworkshop, der med afsæt i data giver jer konkrete værktøjer til arbejdet med employer branding. Masterclassen er en blanding af oplæg og workshops og består af tre faser; en foranalyse, en workshop og en implementeringsfase.

Foranalyse:  Sammen med jer gennemfører vi en foranalyse: en kvantitativ analyse blandt jeres medarbejderne og tre kvalitative interviews af nøglemedarbejdere.

Workshop: Vi sætter en hel dag af, hvor vi sammen med jer, udvikler jeres employer branding-strategi.

Implementeringsfase: Vi gennemgår output fra workshoppen med jer og udarbejder implementeringsplanen. Mødet varer op til 2 timer og foregår online.

Masterclasss for virksomheder

Download: Webinar om employer branding

  • Hvorfor er employer branding vigtigt?
  • Hvad består en employer branding-strategi af?
  • Hvad siger data om det gode stillingsopslag?

Får svar på dette og meget mere i vores webinar om Employer branding.

Employer branding webinar

Vidste du at...?

Hos Konsulenthuset ballisager rådgiver vi altid på baggrund af viden. Derfor gennemfører vi flere gange årligt analyser af det danske arbejdsmarked. I vores årlige Kandidatanalyse ser vi nærmere på medarbejdernes ønsker til en kommende arbejdsplads.

53%

af danskerne gerne vil hjælpe deres arbejdsgiver med at finde nye medarbejdere via deres eget netværk?

44%

vil helst høre om virksomheden fra en kommende kollega og kun 8% fra øverste leder, hvis der er en video i jobopslaget?

(Kandidatanalysen 2022)

37%

ønsker oplysninger om virksomhedens værdier, og om der er tegnet overenskomst, når de undersøger en mulig ny arbejdsgiver?

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med employer branding.