Teamudvikling: Få teams, der performer bedre

Forstå jeres medarbejdere med personprofiler og vend konflikter og forskelligheder til blomstrende styrke og effektivitet.

Styrk dit team

Teamet er sammensat, projektopgaven er klar til at blive løst … men der er noget, der ikke fungerer. Fagligt dygtige og kompetente medarbejdere er sat til at arbejde på opgaven, så hvorfor bliver den ikke hurtigt løst?

Et godt sammensat team indeholder de rette faglige kompetencer – men et fremragende team indeholder en bred sammensætning af personprofiler. Og vil du have opgaveløsningen helt op og ringe? Så skal medarbejderne også vide, hvordan de aktivt arbejder med deres forskellige kommunikationsstile, motivationsfaktorer og arbejdsmetoder og gøre deres forskelligheder til en styrke.

På vores teamudviklingsworkshops analyserer vi dine medarbejderes personprofiler. Sammen vender vi ulmende frustrationer og konflikter til blomstrende styrker og effektivitet.

website_2024_placeholder_4_small

Det får I ud af en teamudvikling

35% af danskerne vægter gode kolleger, højt når de søger nyt job (Kandidatanalysen 2023). Og kollegaerne er også en faktor, hvis man vælger at forlade jobbet igen. Men hvad er en god kollega? Er det en, der ligner dig eller en, der komplementerer dig?

Efter en teamudviklingsworkshop har kollegaerne en øget forståelse for hinanden. Det giver et bedre kollegaskab, som både kan ses afspejlet i medarbejdernes trivsel og i teamets faglige resultater.

Hvem er vi

På workshoppen får I:

  • en individuel profil for hver enkelt medarbejder. Vi anbefaler, at lederens profil også indgår – det styrker samarbejdet og hjælper teamet til også at spille lederen god
  • en skriftlig rapport til hver enkelt medarbejder
  • individuel tilbagemelding, hvor resultatet af testen gennemgås
  • en workshop, hvor I får indsigt i profiltypernes kommunikationsstile og motivationsfaktorer: Hvordan er vi på gode/dårlige dage, og hvordan kan vi kommunikere bedre?
  • opfølgning med lederen
  • evt. opfølgning 2-3 uger efter med hele holdet, hvor vi sikrer os, at redskaberne bliver brugt hensigtsmæssigt i afdelingen fremover
Team Assessment

Om personprofilerne

Vi er certificerede i brugen af e-stimates profil- og testværktøjer. Det betyder, at vores konsulenter har værktøjerne til at udføre en af Danmarks mest anerkendte personlighedstests og medarbejderanalyser.

De fleste inden for ledelse og HR kender nok til DISCprofiler, som er inddelt i farverne blå, rød, grøn og gul. Med e-stimates profilanalyse hos ballisager får du en uddybende analyse, som er specifikt rettet mod at fremme godt kollegaskab, samarbejde og langsigtet trivsel på arbejdspladsen. 

Estimate testværktøj

Skal vi hjælpe jer med teamudvikling?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med teamudvikling.