Cookie- og privatlivspolitik 2018-07-20T08:14:08+00:00

Cookie- og privatlivspolitik

Udgivet af Konsulenthuset ballisager A/S

Denne hjemmeside ejes og publiceres af:

Konsulenthuset ballisager A/S
Søren Frichs Vej 40A
8230 Aabyhøj
Telefon: 70 29 40 50
E-mail: info@ballisager.com

Introduktion

Når du besøger ballisager.com, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Ballisager.com anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning til hvordan du gør: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at ballisager.com ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Ud over Konsulenthuset ballisager A/S egne cookies indeholder hjemmesiden også cookies fra tredjeparter, idet vi løbende indsamler anonymiseret statistik gennem Google Analytics for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.

Cookies er sat til at slette sig selv efter 90 dage, men de fornyes ved hvert besøg.

Facebook

På Konsulenthuset ballisager hjemmeside er der installeret en Facebook-pixel, som anvendes til at indsamle data om brugeren. Disse data anvendes til forbedring af hjemmesidens indhold, at målrette annoncer til brugeren samt til at måle og analysere interaktion med annoncer og hjemmeside.

Dataene, der indsamles, omfatter http-headere og pixel-specifikke data.

HTTP-headere omfatter IP-adresser, oplysninger om webbrowseren, sidelokation, dokument, henviser og brugeragent. Pixel-specifikke data omfatter pixel-id og Facebook-cookien.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter ballisager.com, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for oplysninger om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Konsulenthuset ballisager A/S og opbevares i 6 måneder år, hvorefter dataen vil blive flyttet over til en ”vault”, hvor kun den persondataansvarlige har adgang til. Denne data vil blive slettet efter 5 år.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Vi benytter Multihouse som databehandler til opbevaring af data. De opbevarer udelukkende oplysninger på Konsulenthuset ballisager A/S vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager

Som registreret hos Konsulenthuset ballisager har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DPO@ballisager.com.

Hvis du vil klage over registreringer, skal du rette henvendelse til DPO@ballisager.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Datatilsynet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Cookie- og privatlivspolitikken er senest opdateret den 16. april 2018