Cookie- og privatlivspolitik

Udgivet af Konsulenthuset ballisager A/S

Denne hjemmeside ejes og publiceres af:

Konsulenthuset ballisager A/S
Søren Frichs Vej 40A
8230 Aabyhøj
Telefon: 70 29 40 50
E-mail: info@ballisager.com

Introduktion

Når du besøger ballisager.com, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter ballisager.com, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, henter vores analyser, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller registrerer dig som bruger.

Er du en af vores kunder, kandidat i et rekrutteringsforløb, jobsøger eller tilmeldt nogle af vores andre forløb, kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger under vores persondatapolitik. Informationen på denne side er til alle – hvad enten man er kunde, bruger eller besøgende – og gælder dermed for alle, der bruger vores hjemmeside, besøger vores virksomhedssider på sociale medier, tilmelder sig vores nyhedsbrev samt henter vores analyser eller andet vidensmateriale.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, vores analyser eller andre materialer fra vores hjemmeside, beder vi om dit navn, din e-mail, hvilket firma du arbejder for samt hvad din funktion i firmaet er (HR, leder, jobsøger eller andet). Det gør vi for at sikre, at vores indhold er så relevant som muligt for netop dig.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for oplysninger om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger i forbindelse med oprettelse af login til vores login-område for kandidater, ligesom vi beder om dit navn, telefonnummer og e-mail, hvis du bruger vores chat-funktion, hvor der er behov for, at en af vores kollegaer vender tilbage. Du kan læse længere nede, hvordan vi behandler dine personoplysninger i de enkelte tilfælde.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller vores analyser. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Konsulenthuset ballisager A/S og opbevares i 6 måneder, hvorefter data vil blive flyttet over til en ”vault”, hvor kun den persondataansvarlige har adgang til. Denne data vil blive slettet efter 5 år.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand ud over de samarbejdspartnere, som er listet nedenfor, og hvor behandling reguleres ved databehandleraftaler.

Tilmelding til nyhedsbreve via HubSpot

Tilmelding til nyhedsbreve og download af vidensmateriale sker via systemet HubSpot. Nyhedsbreve kan til enhver tid afmeldes. Afmeldingslink findes nederst i alle nyhedsbreve. I henhold til markedsføringsloven skal vi opbevare information om afmeldte nyhedsbrevsmodtager i 2 år efter afmeldelsen, men vi sender naturligvis ikke flere nyhedsbreve, når du er afmeldt. Vi sletter også dine oplysninger, når de to år krævet af markedsføringsloven er gået. Du kan læse mere om, hvorfor vi opbevarer oplysningerne i to år efter din afmelding hos forbrugerombudsmandens spamvejledning (s. 36 i følgende pdf): https://www.forbrugerombudsmanden.dk/media/46499/spamvejledning-2018.pdf

Download af materiale via Sleeknote

Download af vidensmateriale på hjemmesiden sker ved, at man udfylder en formular i systemet Sleeknote. Persondata slettes fra systemet efter 3 mdr., men tilsagnet om at modtage materiale og nyhedsbreve fra Konsulenthuset ballisager overføres og opbevares i systemet HubSpot. Læs mere om vores procedure under HubSpot.

Kontakt via Chat/Weply

Besøgende på vores hjemmeside, der registrerer sig i chatten, benytter systemet Weply. Data slettes efter 1 år hos Weply. De oplysninger, som du afgiver ifm. din forespørgsel, overføres og opbevares i systemet HubSpot. Læs mere om vores procedure under HubSpot.

Indsigt og klager

Som registreret hos Konsulenthuset ballisager har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DPO@ballisager.com.

Hvis du vil klage over registreringer, skal du rette henvendelse til DPO@ballisager.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Datatilsynet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Indsamling af data om adfærd på vores hjemmeside 

Vi benytter HubSpot til at indsamle informationer om besøgendes adfærd på vores hjemmeside. Systemet bruges også til at afsende nyhedsbreve, tracke adfærd i nyhedsbrevene, tracke adfærd i formularer og til at indsamle data om, hvilke sider de besøgende på ballisager.com besøger.

Cookies

Ballisager.com anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning til hvordan du gør: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at ballisager.com ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Ud over Konsulenthuset ballisager A/S egne cookies indeholder hjemmesiden også cookies fra tredjeparter, idet vi løbende indsamler anonymiseret statistik gennem Google Analytics for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.

Cookies er sat til at slette sig selv efter 90 dage, men de fornyes ved hvert besøg.

Facebook

På Konsulenthuset ballisager hjemmeside er der installeret en Facebook-pixel, som anvendes til at indsamle data om brugeren. Disse data anvendes til forbedring af hjemmesidens indhold, at målrette annoncer til brugeren samt til at måle og analysere interaktion med annoncer og hjemmeside.

Dataene, der indsamles, omfatter http-headere og pixel-specifikke data.

HTTP-headere omfatter IP-adresser, oplysninger om webbrowseren, sidelokation, dokument, henviser og brugeragent. Pixel-specifikke data omfatter pixel-id og Facebook-cookien.

LinkedIn

På hjemmesiden er der ligeledes installeret et LinkedIn Insight tag, som bevirker, at vi kan målrette annoncer over for tidligere hjemmesidebesøgende. Dette er en javascript-kode, og dataene, der indsamles herigennem, omfatter jobtitel, virksomhed og branche, som du har oplyst på LinkedIn.

Cookie- og privatlivspolitikken er senest opdateret den 29. marts 2022

Her er en avanceret visning af de cookies der bruges her på siden