Employer branding kursus for HR-professionelle

Bliv klogere på employer branding som HR disciplin og få de værktøjer der skal til for at lykkes i din virksomhed. Kurset giver dig den fornødne viden og indsigt til at sætte employer branding på dagsordenen i din organisation og få sat skub i handlingsplanen.

Som HR-professionel sidder du med en helt særlig udfordring – nemlig ansvaret for at rekruttere de gode medarbejdere og beholde dem længe nok til, at de bidrager til at styrke virksomhedens konkurrenceevne og den interne sammenhængskraft.

Men hvordan profilerer I jer som en god arbejdsplads? Skal I bare fortælle om den lækre buffet i kantinen, eller hvordan I bidrager til den grønne omstilling? For det meste er det ikke nok – der skal faktisk et grundigt forarbejde til for, at I har de gode argumenter og en solid handlingsplan klar.

På kurset tager vi dig væk fra den daglige drift og giver dig en mulighed for at arbejde både fagligt og praktisk. Og JA, du kommer også selv på arbejde på kurset, for du skal nemlig bruge din egen virksomhed som case. Det betyder, at du, når dagen er omme, er klar til at gå hjem med en plan for, hvordan du vil arbejde videre med employer branding i din virksomhed.

Pris: DKK 8.995 ekskl. moms. Tag en kollega med og få 50 % i rabat på den anden tilmelding! Ved flere end 2 tilmeldinger får man rabat på hver anden tilmelding.

07-06-2023

Sted: Aarhus

DKK 8.995 ekskl. moms

Tilmeld dig

29-06-2023

Sted: København

DKK 8.995 ekskl. moms

Tilmeld dig

30-08-2023

Sted: Aarhus

DKK 8.995 ekskl. moms

Tilmeld dig

Hvorfor skal du vælge et employer branding kursus hos os?

Vi er ikke et reklamebureau. Til gengæld er vi specialister i HR og arbejdsmarked.

Vi gennemfører årligt analyser blandt både jobtagere og virksomheder, så vi på et databaseret grundlag kan fortælle om, hvad der tiltrækker de gode kandidater til jeres virksomhed – og hvad der får dem til at rejse igen. Det betyder også, at vi kender de udfordringer, du kæmper med i din hverdag:

  • Hvad sker der på selve dagen

Vi forstår dine udfordringer – og vi har svar på det meste. Vi dykker ned i:

  • Spørgsmål til kurset

Kontakt Louise Basic Poulsen hvis du har spørgsmål til kurset.

Louise er vores dygtige employer branding ekspert og underviser på kurset. Louise har baggrund som marketingchef OG seniorkonsulent indenfor rekruttering.

Louise Basic Poulsen
Louise Basic PoulsenSeniorkonsulent

Det siger kunderne

”Det var en meget inspirerende kursusdag med både spændende teori og praktiske værktøjer, der kunne tages i brug med det samme.”

Tidligere kursist

”Velkomst og hele håndteringen af kursister i løbet af dagen synes jeg virkelig var professionelt. Super dejligt at være på besøg hos jer”

Tidligere kursist

”Der var en rigtig god balance mellem præsentation og øvelsesopgaver.”

Tidligere kursist

”Super godt kursus!”

Tidligere kursist