Ny bestyrelse i Konsulenthuset ballisager

2 min. læsetid
18. januar 2024

Pr. september 2019 har vi fået en næsten helt ny bestyrelse i Konsulenthuset ballisager. I 2016 trådte mediechef Per Mikael Jensen og ex-direktør fra Silkeborg Data, Brian Busk, ind i bestyrelsen hos Konsulenthuset ballisager. De er begge udtrådt af bestyrelsen, og i stedet indtræder Mie Krog og Søren Gøtterup-Tang, mens Morten Ballisager fortsat sidder for bordenden som bestyrelsesformand.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Per Mikael og Brian i 3 år. Dén vision, som vi fremlagde i 2018, kræver imidlertid en ny bestyrelsessammensætning. Så enkelt er det. Visionen handler om at transformere ballisager fra at være jobskifteeksperter til, at vi i 2028 vil være et videnstærkt HR-hus. Den udvikling kalder på folk som Mie og Søren.”

Sådan fortæller Morten Ballisager om visionen for den nye bestyrelses arbejde og ikke mindst for vores eget hus’ udvikling.

Og hvem er de to nye bestyrelsesmedlemmer så? Det fortæller vi lidt mere om her.

Mie Krog
Mie Krog Bestyrelsesmedlem

Mie Krog

Mie Krog driver til dagligt virksomheden VimaVima, der yder strategisk rådgivning til ledere og organisationer og er medlem af adskillige bestyrelser.

Mie er desuden initiativtager til foreningen Bestyrelseskvinder. I sit arbejdsliv har Mie hentet sine kommercielle HR-kompetencer fra organisationer som Jysk, Salling Group, ID Design og Lego.

Udvalgte bestyrelsesposter:
Flügger
Scandinavian Executive Institute
Plantorama
Republica
DGI Byen

Erhvervserfaring (udvalgt):
Founder, VimaVima
Co-Founder, Selection F
Executive Retail Manager, IDEmøbler
Executive Account Director, Recommended
Executive Marketing Director, JYSK Nordic
Senior Director, Global Branding, LEGO

Søren Gøtterup-Tang
Søren Gøtterup-Tang Bestyrelsesmedlem

Søren Gøtterup Tang

Søren er i dag CEO og medejer af tech-virksomheden Crowdio, der hjælper virksomheder med at komme hurtigt i dialog med virksomheders web-gæster.

Søren har haft C-level roller i Mentor Danmark (lektiehjælp) og Aspiri (eksamenstræning). Søren har for ballisager relevante erfaringer ift. at skubbe på en digitalisering af et ”analogt rådgivningshus”.

Erhvervserfaring
CEO og medejer,  Crowdio
COO & co-founder, MentorDanmark
Creative director, Edulab
Director, Complet

image_printUdskriv eller gem som PDF