E-bog: Fremtidens digitale rekruttering

2 min. læsetid
02. oktober 2019

 

Hvilke dele af rekrutteringsprocessen kan I overveje at digitalisere – og hvordan? Det forsøger vi, sammen med digital ekspert Astrid Haug, at inspirere til i en fælles e-bog. Vores ambition er dels at udbrede viden om, hvilke teknologiske værktøjer, der er tilgængelige og relevante indenfor rekruttering – og dels at udfordre dig i HR- og rekrutteringsbranchen på, hvordan du kan bruge teknologierne til at gøre rekrutteringsopgaven nemmere, hurtigere og til en bedre oplevelse for ansøgere og jeres virksomhed. 

Konteksten: Digitaliseringsæra og mangel på arbejdskraft

Vi er på vej ind i en rekrutteringsæra, hvor der bliver færre lønmodtagere at tage af, og dem som man allerede har – ja, de rykker hurtigere videre til nyt job. Samtidig bliver en række digitale kommunikationsmetoder og teknologier mere udbredte, tilgængelige og billigere at anvende.

De to tendenser stiller helt nye krav til HR- og rekrutteringsafdelingen, som både skal sørge for, at virksomheden evner at tiltrække de rette medarbejdere og samtidig skal give ansøgerne en kompetent, strømlinet og professionel oplevelse i rekrutteringsprocessen (så de gider ansøge igen).

En del af løsningen kan være at digitalisere enkelte dele af rekrutteringsprocessen.

Spørgsmålet er blot: Hvilke dele kan/bør digitaliseres – og hvordan?

 

Få inspiration i e-bogen om fremtidens digitale rekrutteringsproces

Sammen med digital ekspert Astrid Haug har vi udpeget otte teknologier / tendenser, som vi forventer at se på rekrutteringsgangene i Danmark og internationalt inden for de næste år (og nogle er der allerede):

  • AI, machine learning & big data

  • Virtual reality (VR), artificial reality (AR) og gamification

  • Recruitment marketing: Marketingteknikker indtager rekrutteringen

  • Mobil rekruttering

  • Transparens: Ratings af virksomhed og ansøgere

  • Den fleksible arbejdsstyrke

  • Snackable digital læring

  • Blockchain: Vil det påvirke rekrutteringsprocessen?

 

Skim dig igennem tendenserne og tag (kritisk) stilling til, hvilke teknologier der kunne være relevante for netop jeres virksomhed.  Undervejs i e-bogen viser vi dig også konkrete cases og giver dig nogle værktøjer og simple “kom-i-gang”-råd.

 
 
 
Astrid Haug
 
 
Download tjekliste - 9 overvejelser, når du vælger rekrutteringspartner