Search-tips: Find din næste medarbejder på LinkedIn

Af |2018-12-14T11:36:25+01:0013 april, 2016|
Læsetid: 1 min.

42 %. Så mange virksomheder har svært ved at finde den rigtige kandidat til en stilling, ifølge Konsulenthuset ballisagers rekrutteringsanalyse fra 2013.  Mange virksomheder bruger LinkedIn til at lede efter kandidaten. Alt for ofte må de dog rumstere forgæves rundt på de digitale gange – derfor har vi samlet fire tips om Search, som du kan hente forneden.

Det kan der være mange årsager til. Men at søge på LinkedIn kan nogle gange være lidt ligesom at spille Black Jack. Enten får du for få eller også får du for mange. Kandidater, altså.

Whitepaper: Sådan finder du nye medarbejdere på LinkedIn

Kræver grundigt forarbejde

Vi støder ofte på virksomheder med samme udfordringer. Udfordringer, som de gerne vil have vores assistance og hjælp til.

Men inden vi kaster os over en Search-opgave, investerer vi gladeligt tid i at forberede os. Inden for Search er forarbejdet nemlig ikke bare en dyd – det er en pligt.

Identificér de faglige krav

Forarbejdet består i at få defineret og prioriteret de faglige krav til medarbejderen. Og i at få fastlagt, om der er nogle bestemte virksomheder og brancher, som medarbejderen med fordel kunne have erfaring fra.

Når forarbejdet er praktiseret til UG med kryds og slange, kan søgearbejdet begynde. Vi håber, at du vil kunne hente inspiration til dit søgearbejde i vores korte guide forneden.

Læs mere om vores arbejde med timebaseret Search!
image_printUdskriv eller gem som PDF