Skræddersyede forløb eller pølsefabrik?

2 min. læsetid
18. januar 2024

Er I også blevet mødt med faste koncepter, når I har forsøgt at forhandle outplacement-aftaler med de andre leverandører i markedet?

Det lyder jo også godt og gennemarbejdet, men realiteten er, at det ikke får de opsagte hurtigere i arbejde. Det gør en individuel tilgang derimod. Det har vi taget konsekvensen af. 

Vi har derfor vendt os selv og bøtten på hovedet. Vi har sat luppen for øjnene og gennemgået alle vores tilbud med et udefra-og-ind-blik.

Det betyder, at I nu kan vælge lige præcis det skræddersyede forløb, som I har behov for.

Vi tror ikke, at vi ved bedst. Det gør I. Vi viser jer mulighederne.

I vælger det, der passer til jeres ønsker og økonomi. Og så sætter vi i gang. Sværere behøver det ikke at være.

Fleksible moduler – vælg mellem personlig rådgivning eller digitale forløb

Vi stiller en række moduler til rådighed, som dækker hele kandidatrejsen ”fra opsagt til du er i nyt job”, og alle moduler kan leveres via Danmarks bedste personlige rådgivning, eller via vores interaktive digitale jobunivers ”JobSpot”.

De fleste kandidater vil nok vælge at kombinere den personlige rådgivning med et-eller-andet omfang af digital understøttelse, og det er helt fint med os.

Outplacement-konsulent fra Konsulenthuset ballisager bliver den opsagtes fortrolige makker i hele forløbet, og konsulenten slipper ikke kandidaten før, at vedkommende er i mål.

I behøver heller ikke som virksomhed at vælge alle moduler, eller bestemme hvor meget eller hvor lidt jeres tidligere kollegaer skal bruge den digitale support via Jobspot.

Det finder den enkelte rådgiver ud af i samarbejde med den opsagte hen ad vejen.

For os handler det om at skabe værdi og positiv handling – både hos den opsagte og hos jer.

Moduloversigt til medarbejdere:

Ene Krog
Ene Krog Direktør

Vil du høre mere om, hvordan I kan hjælp medarbejderne videre med outplacement?

Lav en professionelt og menneskeligt håndteret opsigelsesrunde. Og hjælp de opsagte godt videre med et outplacementforløb. Vi guider jer i opsigelsesprocessen og de opsagte med outplacement.

Send os en forespørgsel ved at udfylde formularen – vi vender tilbage snarest muligt.

image_printUdskriv eller gem som PDF