ACF certificerede – ballisager er rykket ind i en ny karriere-liga

2 min. læsetid
18. januar 2024

Konsulenthuset ballisager har siden 2020 været medlem af ACF (Association of Career Firms). Hvorfor er det vigtigt at vide om os?

En karriere handler ikke nødvendigvis kun om at skaffe smør på brødet. Mange af os forbinder vores identitet med vores job. Det er ikke så mærkeligt med mængden af tid, energi og kreativitet, vi lægger i vores arbejde.

Vi brænder for din karriere

Derfor er vi i Konsulenthuset ballisager sindssygt passionerede omkring vores opgave med at hjælpe vores kandidater godt ind i, ud af eller videre i karrieren.

Det er vigtigt for os at leve op til de højeste standarder inden for karriererådgivning, og det kan være svært at måle på. For hvilke standarder kendetegner kvalitet? Det hjælper akkrediteringen fra ACF os med at afgøre.

Hvad er ACF?

ACF er en international forening af karrierefirmaer. Medlemmer udveksler aktivt idéer, viden og erfaringer. Formålet er at styrke industrien for karriere-management i Europa og løfte kvaliteten af karriererådgivning helt op til loftet – ja, gerne helt ud på tagryggen.

Vi har (heldigvis!) ikke skulle sluge nogen snegle for at komme med i hulen, men som medlem af ACF står vi på mål for, at vi altid:

  • handler med integritet og professionalisme
  • reagerer på individers behov med tillid, respekt, fortrolighed og forståelse
  • sikrer, at det personlige udbytte er det altafgørende – ved at lytte til individuelle behov uden at være forudindtaget
  • skaber et miljø, der forbedrer læring og personlig udvikling for alle
  • fremmer en kultur med kontinuerlig forbedring og kundetilfredshed

Et kvalitetsstempel

Det betyder, at vi leverer karriererådgivning med garanti for kvalitet og omhyggelighed – på det handlingsorienterede plan såvel som det menneskelige. Der er ikke nogen fast skabelon for sådan en proces. Vi er alle forskellige med forskellige kompetencer, målsætninger og behov.

En stor del af vores arbejde hos Konsulenthuset ballisager går ud på at styrke det tætte samarbejde mellem kandidat og konsulent. Det handler om mennesker, og det handler om en investeret og personlig indsats i hvert eneste tilfælde.

Som medlem af ACF har vi desuden adgang til et unikt netværk, der holder os under konstant forbedring og faglig udvikling. Det passer som fod i hose med vores interne værdier, hvor vi altid søger forbedringer.

Så tak for det fine kvalitetsstempel – vi sender skulderklap til alle medarbejdere i Konsulenthuset ballisager. Men ikke mindst til vores værdsatte kandidater, der stoler på, at vi kan være en sparringspartner, der kan rykke deres arbejdsliv positivt. Tak for jer.

image_printUdskriv eller gem som PDF