Employer branding

De virksomheder, der arbejder bevidst med deres employer brand og sætter strategiske mål for arbejdspladsens omdømme, får en langt større synlighed både over for potentielle ansøgere, kunder og samarbejdspartnere.

I har måske allerede et employer brand, men spørgsmålet er, om det forløser jeres potentiale?

  • Får I de rette ansøgere, når I slår stillinger op?
  • Går de ansatte i andre virksomheder og holder lidt øje med jer og håber, der opstår en mulighed?

Hvis svarene er ja, er jeres employer branding kommet godt fra start. Hvis du derimod godt kunne tænke dig at forbedre ansøgerfeltet og jeres tiltrækningskraft, så kan vi hjælpe.

35%

35% af danskerne er optaget af at få gode kolleger i en ny stilling.

Det viser vores årlige Kandidatanalyse.

Hvorfor er det alligevel sjældent, at ansøgerne møder en kollega i løbet af rekrutteringsprocessen?

Hvad kan vi hjælpe med?

Employer Branding kursus for HR professionelle

Vi afholder employer branding kurser, hvor du får den fornødne viden og indsigt til at sætte employer branding på dagsordenen i din organisation og få sat skub i handlingsplanen.

På kurset tager vi dig væk fra den daglige drift og giver dig en mulighed for at arbejde både fagligt og praktisk. Og JA, du kommer også selv på arbejde på kurset, for du skal nemlig bruge din egen virksomhed som case.

Læs mere om vores employer branding kursus

 

Employer Branding

Masterclass for virksomheder

Vores Masterclass er en 1-dags strategiworkshop, der med afsæt i data giver jer konkrete værktøjer til arbejdet med Employer Branding. Masterclassen er en blanding af oplæg og workshops og består af tre faser; en foranalyse, en workshop og en implementeringsfase.

Foranalyse:  Sammen med jer gennemfører vi en foranalyse: en kvantitativ analyse blandt jeres medarbejderne og tre kvalitative interviews af nøglemedarbejdere.

Workshop: Vi sætter en hel dag af, hvor vi sammen med jer, udvikler jeres Employer Branding strategi.

Implementeringsfase: Vi gennemgår output fra workshoppen med jer og udarbejder implementeringsplanen. Mødet varer op til 2 timer og foregår online

Employer branding videoer

Employer branding handler om at vise, hvem I er som arbejdsplads. Her kan videoer give mulige ansøgere et tydeligt billede af, hvem I er.

Videoerne fungerer særlig godt på sociale medier og i jeres jobannoncer, og de er et værdifuldt bidrag til at motivere kandidater til at søge.

Vi gør det let at lykkes med video og hjælper med hele processen – inkl. at få det ud på sociale medier.

Vi har udviklet to videoformater, der kan købes separat eller i kombination med en rekruttering eller et employer branding-forløb.

Læs mere om vores forskellige videoer og priser

Employer branding video

Employer Branding inspirationsmøder

Vi afholder tre typer af inspirationsmøder, der har varighed af 1-3 timer og møderne holdes hos jer. Der kan vælges mellem 3 forskellige inspirationsmøder:

Employer Branding: ​Bliv klogere på hvad employer branding kan gøre for jer, og hvordan I kommer i gang. Vi dykker ned i, hvad der tiltrækker medarbejdere og ikke mindst, hvad der får dem til at blive​.

Stillingsopslag: Her sætter vi fokus på stillingsopslag og berører vigtige emner som læsevenlighed​​, informationsbehov, layout, ‘Dare to be different’ og ​​’Biased’ sprogbrug​.

Employee Advocacy: Bliv klogere på hvorfor Employee Advocacy er en god forretning for jeres virksomhed, og hvordan I konkret kan gøre jeres medarbejdere til ambassadører for jeres virksomheds brand.

Vidste du, at…?

Hos Konsulenthuset ballisager rådgiver altid på baggrund af viden. Derfor gennemfører vi flere gange årligt analyser af det danske arbejdsmarked. I vores årlige Kandidatanalyse ser vi nærmere på medarbejdernes ønsker til en kommende arbejdsplads.

Så vidste du, at…

53%

af danskerne gerne vil hjælpe deres arbejdsgiver med at finde nye medarbejdere via deres eget netværk?

44%

vil helst høre om virksomheden fra en kommende kollega og kun 8% fra øverste leder, hvis der er en video i jobopslaget?

37%

ønsker oplysninger om virksomhedens værdier, og om der er tegnet overenskomst, når de undersøger en mulig ny arbejdsgiver?

Vi har meget mere data om, hvad der gør en forskel for employer branding, rekruttering og trivsel på arbejdspladsen.

Data er fra Kandidatanalysen 2022

Louise Basic Poulsen
Louise Basic PoulsenSeniorkonsulent

Interesseret i at høre mere om Employer Branding?

Kontakt Louise Basic Poulsen hvis I er interesseret i at høre mere om vores produkter, eller hvordan Konsulenthuset ballisager kan hjælpe jer i gang med Employer Branding.

Vi sammensætter naturligvis altid gerne individuelle løsninger – ​bare spørg!