For andet år i streg underviser vi på en mini-uddannelse i rekruttering på Erhvervsakademi Aarhus – startdatoer i marts og 2. september 2019. Og vi glæder os allerede til at dele ud af vores viden, konkrete værktøjer og teknikker, der kan øge kvaliteten af dine rekrutteringsopgaver. 

Artikel er opdateret pr. 5. august 2019

Læs mere om mini-uddannelsen og tilmeld dig her! (OBS: Tilmeldingsfrist 19/8-2019)

Hvorfor en rekrutteringsuddannelse?

Det engelske konsulenthus, Brandon Hall Group, og Glasdoor.com gennemførte i 2015 en global undersøgelse, der viste, at 95% af de adspurgte virksomheder havde fejlrekrutteret det seneste år.

Og det er måske forståeligt nok. Hvert år skifter 800.000 danskere job, og det betyder i praksis, at der gennemføres ca. 800.000 rekrutteringsprocesser om året. Det betyder også – i praksis – at mange rekrutterer nye medarbejdere uden nødvendigvis at være blevet klædt fagligt på til det – og aldrig helt når at blive opkvalificeret, inden næste rekrutteringsproces står for døren.

Resultatet: Mange vælger, helt naturligt, at rekruttere med maven og ud fra deres intuition og logiske sans. Men det vil vi gerne hjælpe med at lave om på.

Vi tror på, at en øget faglig bevidsthed om, hvad der virker, og hvad der – ifølge forskningen – ikke virker, vil give dig, der ansætter nye medarbejdere jævnligt/løbende, en tiltrængt håndsrækning til at skærpe din rekrutterings-indsats i det daglige. Uanset om man er grøn eller garvet, er det vores erfaring, at man  aldrig bliver helt færdig med at “lære at rekruttere”, og at der altid er nye vinkler at se opgaven ud fra.

NB: På faget arbejder du primært med rekruttering ud fra din egen dagligdag og din egen virksomhedskontekst. Der vil med andre ord være rig mulighed for sparring med underviser og dine medstuderende.

 • Hvem?
  Uddannelsen henvender sig til såvel grønne som garvede HR-medarbejdere og ledere, der har en central rolle i rekrutteringsprocesser.

 • Hvad?
  Rekrutteringsuddannelsen foregår på Erhvervsakademi Aarhus og er bygget op omkring 3 enkeltstående mødedage med 14 dages mellemrum

  Dag 1: Rekrutteringsprocessen, rekrutteringsstrategi & jobanalyse
  Dag 2: Tiltrækning og udvælgelse af nye medarbejdere – herunder udarbejdelse af cases
  Dag 3: Onboarding af nye medarbejdere

Læs mere om rekrutteringsfaget og tilmeld dig her! (OBS: Tilmeldingsfrist 19/8-2019)

Video: Hør de to undervisere fortælle om rekrutteringsuddannelsen

image_printUdskriv eller gem som PDF