Skræddersyet rådgivning

Hvad enten placeringen hedder Finland, Sverige, Norge eller Danmark, så har internationale virksomheder nu mulighed for at tilbyde deres skandinaviske ansatte skræddersyet karriererådgivning og HR services på tværs af de nordiske grænser.

Arbora Nordic er et samarbejde mellem fire skandinaviske karriererådgivningsfirmaer, som tilbyder en koordineret indsats i forhold til outplacement, karriererådgivning og lederudvikling.

En ægte skandinavisk tilgang

De nordiske lande er verdenskendte for deres demokratiske værdier, minimalt hierarki i virksomheder samt en velfungerende arbejdsmarkedsmodel; flexicury. Men internationale firmaer opdager dog hurtigt, at der er betydelige forskelle i de forskellige arbejdsmarkeder hos de skandinaviske lande til trods for lighederne.

Indtil nu har multinationale virksomheder haft begrænsede muligheder for at tilbyde ensartet rådgivning til deres medarbejdere i de forskellige nordiske lande.

Det har betydet, at de fleste virksomheder enten har valgt en “in-house”-løsning, eller de har valgt forskellige udbydere i de forskellige lande, hvilket har betydet, at der har været betydelige forskelle i det, som man har tilbudt medarbejderne på tværs af grænserne.

Nu er der en tredje mulighed: Arbora Nordic er et samarbejde mellem HR-Huset i Norge, Aventus i Sverige, Konsulenthuset ballisager i Danmark og HRM Partners i Finland (en del af  Hanken & SSE).

Alle fire konsulenthuse har stor erfaring indenfor karriererådgivning og HR-services, og tilbyder møder både online og i det fysiske rum (i overensstemmelse med de nuværende COVID-19-restriktioner).

Hvad tilbyder vi?

De fire virksomheder i Arbora Nordic tilbyder outplacement, lederudvikling og karriererådgivning. Man vil som virksomhed senest i løbet af 72 timer efter et indledende møde få et tilbud på f.eks. lederudvikling eller outplacement, der i princippet kan dække fra Helsinki i øst til Bergen og Esbjerg i vest.

Vi har brugt en stor mængde tid på at sikre, at vores fire virksomheder deler de samme kompetencer og værdier.

På den måde sikrer vi, at de multinationale virksomheder og deres medarbejdere får det samme niveau af professionalisme på tværs af landegrænser, uanset om de har brug for hjælp til outplacement eller lederudvikling.”, forklarer direktør Morten Ballisager fra Konsulenthuset ballisager i Danmark.

CEO Tone Odvold fra HR-huset i Norge uddyber:

Vi tror ikke på at “one size fits all”. Vi ved, at alle virksomheder, lande og brancher har individuelle udfordringer og behov. 

Men vi ved også, at hvis forløb til medarbejderne, såsom outplacement, varierer for meget på tværs af landegrænser, opleves det negativt af medarbejderne. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde koordinerede forløb i Arbora Nordic-regi, så medarbejderne og virksomhederne får det bedste  fra begge verdener.

Vi tilbyder stor lokal viden og forankring i det enkelte lands arbejdsmarked og et ensartet forløb på tværs af de nordiske grænser. Og selvfølgelig også fleksibilitet og hurtige resultater.”

Arbora Nordic dækker hele Skandinavien og har til sammen mere end 55 forskellige lokationer, spredt udover hele regionen. Alle fire virksomheder i Arbora Nordic er også medlem af det internationale karriererådgivningsnetværk, Arbora Global, som er et samarbejde mellem 30 karriererådgivningsfirmaer på tværs af 5 kontinenter.

Læs mere om Arbora Nordic, og hvad vi kan hjælpe med

Yderligere information

Venligst kontakt:

Danmark: CEO Morten Ballisager, Konsulenthuset Ballisager – tel +45 30 63 17 30 or mb@ballisager.com

Norge: CEO Tone Odvold, HR -huset –  tel +47 982 23 053 og tone.odvold@hrhuset.no

Sverige: CEO Klaes Ekmark, Aventus – tel  +46 070-444 08 84 og klaes.ekmark@aventus.se

Finland: CEO Staffan Kurtén, HRM Partners –  tel +358 400 414 114 og Staffan.Kurten@hrmpartners.fi

image_printUdskriv eller gem som PDF