Kursus i rekruttering

På dette kursus i rekruttering lærer du at ansætte den medarbejder, som er bedst til jobbet. Bliv med helt konkrete værktøjer bedre til at forudsige, hvilken kandidat, der performer bedst på den lange bane. Lær at tiltrække de rette kandidater og skab ambassadører, der vil søge job hos dig igen. Og lær at gøre det hele med teknikker, som sikrer dig en effektiv og tidsbesparende proces.

 • Dit udbytte på et kursus i rekruttering

  På vores 2-dages-kursus i rekruttering lærer du at håndtere rekrutteringsprocessen fra A til Z i praksis.

  Konsulenter med mange års professionel og praktisk erfaring guider dig til at optimere din rekrutteringsstrategi og blive helt opdateret på, hvordan din virksomhed ansætter de bedste medarbejdere.

  Du lærer:

 • Vælg mellem to typer af kurser:

Det åbne kursus, hvor der vil være deltagere fra flere virksomheder. Det giver mulighed for at netværke og sparre med hinanden. På kurset tager vi udgangspunkt i konkrete cases og giver dig mulighed for at afprøve forskellige tilgange til rekruttering.

Firmaworkshop, hvor vi gennemfører en for-analyse af den konkrete situation i virksomheden og fokuserer på de områder, hvor der er størst behov for træning. Hvis I som virksomhed har en strategi, der kræver ansættelse af nye profiler eller ser for stor omsætning på medarbejdere, kan I på firmaworkshoppen kvalificere jeres rekrutteringsstrategi og -proces. Hvis der ikke på forhånd er defineret en rekrutteringsstrategi og -proces, kan vi udarbejde den sammen med nøglepersoner i virksomheden.

Selve programmet tilrettelægges med afsæt i for-analysen og kan evt. suppleres med et klippekort til bistand i rekrutteringsprocesser. Det giver jer et stærkt grundlag for at styrke jeres rekrutteringsproces i praksis.

Lyder det interessant? Så scroll helt ned på siden og kontakt direktør for HR-services Ene Charlotte Krog i dag.

Tilmeld dig kursus i rekruttering

7.-8. november 2023 i Aarhus

Kurset afholdes kl. 9-16 begge dage og inkluderer kaffe/the, en croissant ved ankomst, sandwich til frokost, vand/sodavand.

Tag en kollega med og få 50 % rabat på den anden tilmelding! Ved flere end 2 tilmeldinger får I rabat på hver anden tilmelding.

 • Hvem, mig?

Vores rekrutteringskurser er relevante for dig, hvis du: 

 • Hvorfor fokusere på rekruttering nu?

Beskæftigelsen i Danmark er historisk høj (kilde: Danmarks Statistik). Det er gode nyheder for alle de danskere i arbejde – men det komplicerer opgaven med at rekruttere de bedste kandidater til nye stillinger.

Det kræver derfor en øget bevidsthed hos virksomhederne at tiltrække kvalificerede ansøgere og at udnytte tiden under ansættelsesprocessen optimalt. Og ikke mindst at være knivskarpe på, hvad det nye job i praksis indebærer.

En del nyansatte siger op inden for det første år af ansættelsen.

33 % af dem, som kvitter jobbet, gør det, fordi arbejdsopgaverne ikke stemmer overens med dem, som de blev stillet i udsigt inden ansættelsen (kilde: Kandidatanalysen 2019). Denne kontrast mellem forventninger til jobbet og jobbets reelle indhold kan afmonteres, hvis den ansættende part gør sit forarbejde grundigt. Og det forarbejde guider vi jer også igennem på dette rekrutteringskursus.

 • Hvorfor ballisager?

Gennem 15 år har Konsulenthuset ballisager arbejdet med HR-opgaver med et fakta- og datadrevet udgangspunkt. Siden 2011 har vi hvert år udarbejdet arbejdsmarkedsanalyser, som giver dig et opdateret, nuanceret og relevant indblik i arbejdslivet for både medarbejdere og ledere. Når vi afholder kurser og masterclasses i rekruttering, gør vi det med afsæt i virkelige menneskers oplevelser i arbejdslivet og ud fra et videnskabeligt udgangspunkt.

Vi er altid nysgerrige efter at finde ud af, hvordan vi kan forbedre danskernes arbejdsliv, og den nysgerrighed kommer dig til gode. Vores nysgerrighed har nemlig ledt til et samarbejde med rekrutteringsforsker Kathrine Møller Solgaard, som har kortlagt forskellige strategier inden for nyere dansk rekruttering. Vi kombinerer jordnær forskning med 15 års praktisk erfaring med rekruttering, så du kan optimere din rekrutteringsproces – både nu og i fremtiden.

Ene Charlotte Krog
Ene Charlotte KrogDirektør for HR-services
 • Vil I booke et kursus i rekruttering til jeres virksomhed? Kontakt os og hør mere

Direktør for HR-ydelser i Konsulenthuset ballisager, Ene Charlotte Krog, brænder for ”everything HR”.

Ene har med sine mange år i branchen indgående kendskab til rekruttering. Og så har hun en evig nysgerrighed over for, hvordan virksomheder i et foranderligt marked gennem deres medarbejdere bedst faciliterer og styrker deres performance.

Kontakt Ene og hør mere om, hvordan vi kan styrke jeres rekrutteringsprocesser.