Karriererådgivning2020-01-14T11:53:32+01:00

Karriererådgivning

Karriererådgivning er ikke kun for eliten. Din karriere er udtryk for et forløb igennem uddannelses- og arbejdslivet. Alle støder på forandringer i løbet af karrieren – nogle vælger du selv, andre vælger arbejdet måske for dig.

Når du står midt i en karriereforandring, har du gavn af professionel karriererådgivning, der kan hjælpe dig med forskellige aspekter af din jobsøgning – alt lige fra CV, ansøgning og kompetenceafklaring til at arbejde med din motivation, uopfordrede ansøgninger og din kontakt til virksomhederne.

Det kan vi alt sammen hjælpe med.

Typer af karriererådgivning

NYT:

Personlig karriererådgivning med online læringsplatform

Læs mere om vores karriererådgivning for private her!

Sådan arbejder vi med karriererådgivning

Et rådgivningsforløb hos Konsulenthuset ballisager begynder altid med, at vi zoomer ind på netop din udfordring.

Vi afdækker din hidtidige jobsøgning, dine kompetencer og undersøger din jobmæssige ”tænding” ved at stille det simple – og dog komplekse – spørgsmål: Hvad er det, du gerne vil?

Herefter sikrer vi, at dine værktøjer er i orden (CV, ansøgning og kompetenceafklaring) og hjælper dig med at konkretisere dine mål og din strategi.

Tæt dialog med virksomhederne

God karriererådgivning er ikke blot et spørgsmål om at rådgive jobsøgere. Det handler også om at være i dialog med arbejdspladserne.

Derfor arbejder alle konsulenter hos Konsulenthuset ballisager i tæt kontakt med virksomheder i hele landet. Det er den kontakt, der holder vores rådgivning aktuel og autentisk.

Vi har i dag mere end 2.000 virksomheder med i vores virksomhedspanel.

Work smarter AND harder

Når værktøjerne er på plads, og strategien fastlagt, påtager vi os rollen som engageret træningspartner.

Vi ser gang på gang, at flid i jobsøgningen lønner sig. Derfor lægger vi vægt på en handlingspræget proces, hvor du løbende opsøger heldet – for held er også en del af jobsøgningsprocessen.

Fire “styrker” i din jobsøgning

For at være en stærk jobsøger skal du dygtiggøre dig inden for fire områder.
Vi kalder dem for “jobsøgningsstyrker” og arbejder med alle fire styrker i vores karriererådgivning.

 • Motivationen: Din drivkraft
  Jobsøgning kan være en ensom proces, hvor motivationen til tider får et knæk. Motivation er en grundlæggende drivkraft for at komme ordentligt i gang – og det kan blive den afgørende faktor for din handlekraft. Så sørg for at få sparring og motivation i samspil med andre jobsøgere eller netop med din ballisager-konsulent.

 • Effektive værktøjer
  De vigtigste værktøjer er CV, ansøgning og frem for alt kompetenceafklaring, som ikke kun handler om, hvad du kan – men også drejer sig om at blive opmærksom på, hvor dine kompetencer efterspørges.

 • Gennemtænkt jobsøgningsstrategi
  Gode værktøjer alene er ikke nok – som jobsøger har du også brug for en strategi, der kan bære dig i retning af målet. Eksempelvis har du brug for en strategi i forhold til uopslåede jobs. De fleste jobs (i den private sektor) bliver slet ikke slået op, og du er nødt til at finde ud af, hvordan du får adgang til dette ”usynlige jobmarked”.

 • Jobsøger-kompetencer: Træning, træning og træning
  Salg og netværk er nøglekompetencer i en hvilken som helst jobsøgningsproces. Og kompetencer har det bedst, når de bliver trænet. Derfor handler jobsøgningen også om at være aktiv og træne sine salgs- og netværkskompetencer løbende.

Hvordan er det at deltage i et forløb hos ballisager

Vi har spurgt tre af vores tidligere jobsøgere om, hvad de forventede at få ud af forløbet – og samtidig – hvad de endte med at få ud af forløbet.

Se med i videoen til venstre!