Rekruttering

Alt-i-én - En samlet rekrutteringsproces

ASSA ABLOY har brugt Konsulenthuset ballisager til flere rekruteringsprocesser - herunder af en servicechef og en account manager.

Årsagen til mit valg af Ballisager var den samlede pakke for en rekrutteringsproces. Prisen var konkurrencedygtig, og pakken med rekrutteringsprocessen var særdeles interessant. Jeg oplevede en rekrutteringskonsulent, som forstod min virksomheds udfordring og afpassede sit tilbud til vores krav og ønsker. Jeg følte på intet tidspunkt, at vores virksomhed blev mødt af en 1-fits all approach, men med en løsning, som var tilpasset os.
Helle-L-Jensen
Helle Lindved Jensen

Business Unit Manager, ASSA ABLOY Entrance Systems

Ikke 'one-size-fits-all'

Hos Ballisager skræddersyr vi vores rekrutteringsprocesser for at imødekomme de unikke behov og udfordringer, som hver enkelt virksomhed står overfor. En af vores kunder valgte os på grund af netop det, at vi kunne klare hele rekrutteringsprocessen - og at vi tilpasse til lige netop deres behov.

Vi tilbyder løsninger, der ikke følger en 'one-size-fits-all' model, men i stedet er nøje tilpasset hver virksomheds unikke situation. Vores mål er altid at skabe en rekrutteringsproces, der føles skræddersyet og værdiskabende for hver enkelt virksomhed, vi samarbejder med.

Om ASSA ABLOY

Aspire Brands er førende inden for løsninger til sikring af døre. De leverer komplette løsninger inden for elektronisk og mekanisk sikring af døren til eks. virksomheder, institutioner, boligforeninger og hoteller.

Besøg deres hjemmeside →

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde jeres næste medarbejder?

Send os en forespørgsel ved at udfylde formularen – vi vender tilbage snarest muligt.