Rekruttering Odense

Konsulenthuset ballisager er et landsdækkende konsulenthus og rekrutteringsfirma, men vi har lavet denne side specifikt for dig, der ønsker assistance til din rekruttering i Odense eller resten af Fyn.

Gennem tiden har vi rekrutteret mange ledere og specialister i Odense og på Fyn, hvor vi også har haft vores aktiviteter inden for outplacement og karriererådgivning gennem mange år.

Adgang til 2 mio. CV’er

Vores erfaring med at rekruttere og karriererådgive i Odense gør, at vi har et stort netværk i det fynske bestående af mange kandidater og profiler, der bl.a. har efterladt deres CV i vores CV-database.

Dertil har vi adgang til diverse CV-databaser med samlet set mere end 100.000 CV’er og de knap 2.2 mio. danske LinkedIn-profiler, der findes.

Rekruttering af ledere og specialister i Odense

Vores erfaring med rekruttering fordeler sig på flere niveauer og i mange forskellige brancher – alt fra IT-, bygge-/anlægs- og fødevarebranchen til industri-, medicinal- og finansbranchen.

Uanset hvilken branche vi har rekrutteret til, har det været på hhv. leder eller specialistniveau. Her er nogle eksempler på tidligere stillinger:

Eksempler på tidligere stillinger:
  • Full Stack IT Architect for Danske Bank
  • Økonomichef for ALBA Tankers

  • International Salgs- og Marketingchef for Airmaster A/S

  • IT-udviklingschef for Stofa

  • Senior Chemist for Evolva A/S

Her finder du os i Odense