Rekruttering København

Konsulenthuset ballisager er et landsdækkende konsulenthus, og denne side er lavet specifikt for dig, der ønsker vores assistance til rekruttering i København eller resten af Sjælland.

Fra vores kontor i København har vi nemlig gennemført mange hundrede rekrutteringsprocesser af både mellemledere, ledere og specialister.

Når du skal ansætte en leder eller specialist i København

Vores erfaring med rekruttering i København gør, at vi har et stort netværk i det sjællandske bestående af mange tusinde kandidater og profiler, der bl.a. har efterladt deres CV i vores CV-database.

Dertil har vi adgang til diverse CV-databaser med samlet set mere end 100.000 CV’er og de knapt 2 mio. danske LinkedIn-profiler, der findes (vi bruger LinkedIn Recruiter).

Send forespørgsel

Rekruttering af ledere og specialister i København

Vores erfaring med rekruttering fordeler sig på flere niveauer og i mange forskellige brancher – alt fra IT-, bygge-/anlægs- og fødevarebranchen til industri-, medicinal- og finansbranchen.

Uanset hvilken branche vi har rekrutteret til, har det været på hhv. leder-, mellemleder- eller specialistniveau. Vi har tidligere bl.a. hjulpet med dele af eller hele rekrutteringsprocessen til følgende stillinger i København og Region Hovedstaden:

  • Full Stack IT Architect for Danske Bank
  • Teamleder for PASCHAL-Danmark
  • Controller for Saint-Gobain
  • Brand Manager for McDonalds Danmark
  • Senior Chemist for Evolva A/S

Her finder du vores rekruttering i København