Rekruttering Aarhus og Midtjylland

Konsulenthuset ballisager er et landsdækkende konsulenthus og rekrutteringsbureau, men har lavet denne side specifikt for dig, der ønsker assistance til din rekruttering i Aarhus eller omegn.

Fra vores hovedkontor i Aarhus har vi siden 2008 været med til at rekruttere mange hundrede ledere og specialister.

Faglighed. Netværk. Og opdateret viden.

Erfaringen har udmøntet sig i et stort netværk bestående af mange tusinde kandidater og profiler, der bl.a. har efterladt deres CV i vores CV-database. Dertil har vi adgang til diverse CV-databaser med samlet set mere end 100.000 CV’er og til de knapt 2 mio. danske LinkedIn-profiler, der findes.

Vi sørger også for, at vores rekrutterings-rådgivning altid er opdateret. Hvert år undersøger vi nemlig, hvad der rører sig inden for det danske arbejdsmarked og rekrutteringsmarked.

Det gør vi ved at udarbejde et Jobbarometer hvert kvartal og en rekrutteringsanalyse med de nyeste rekrutteringstendenser en gang om året.

Rekruttering i Aarhus og omegn: Ledere og specialister

Vores erfaring med rekruttering fordeler sig på flere niveauer og i mange forskellige brancher – alt fra IT-, bygge-/anlægs- og fødevarebranchen til industri-, medicinal- og finansbranchen.

Uanset hvilken branche vi har rekrutteret til, har det været på hhv. leder-, mellemleder- eller specialistniveau. Vi har tidligere bl.a. hjulpet med dele af eller hele processen til følgende rekruttering i Aarhus og Region Midtjylland:

  • Full Stack IT Architect for Danske Bank
  • Kommunikationschef for Spar Nord Bank
  • Kunderådgiver for PFA Pension
  • Key Account Manager til Uniplus IT
  • Produktionsingeniør for LM Wind Power

En effektiv rekruttering funderet i viden

Al vores rådgivning tager afsæt i vores viden om og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger.

Vi investerer meget tid og tankevirksomhed i at indsamle viden om kandidaternes præferencer i deres karriere og arbejdsliv (Se vores årlige Kandidatanalyse), virksomhedernes rekruttering (Se vores årlige Rekrutteringsanalyse) og nørder rekruttering bl.a. i samarbejde med vores rekrutteringsforsker.

Det kommer dig til gode.

Ene Krog
Ene KrogDirektør
Hele landet
Tlf. 24 82 08 32

Hjælp til rekrutteringsprocessen? Skriv til Ene, og kom i gang nu

Her finder du os i Aarhus