Rekruttering Aalborg og Nordjylland

Konsulenthuset ballisager er et landsdækkende konsulenthus og rekrutteringsbureau med kontor i Aalborg og mange andre danske byer.

Vi har hjulpet mange nordjyske virksomheder med rekruttering af både ledere, specialister og til dels generalister, og vi har derfor et stort kendskab og en stor viden om det lokale arbejdsmarked i Nordjylland.

Adgang til 2 mio. CV’er

Vores erfaring med rekruttering gør, at vi har et stort netværk bestående af mange tusinde kandidater og profiler, der bl.a. har efterladt deres CV i vores CV-database.

Dertil har vi adgang til diverse CV-databaser med samlet set mere end 100.000 CV’er og de knapt 2 mio. danske LinkedIn-profiler, der findes (vi bruger LinkedIn Recruiter).

Rekruttering i Aalborg og Region Nordjylland

Vi har erfaring med at rekruttere ledere og specialister på flere forskellige niveauer. Vores rekrutteringsopgaver fordeler sig desuden på mange forskellige brancher, og vi har ansat medarbejdere for både IT-virksomheder, produktionsvirksomheder, medicinalvirksomheder, finansielle institutioner og mange andre brancher.

Vi har tidligere bl.a. hjulpet med dele af eller hele rekrutteringsprocessen til følgende stillinger i Aalborg og Region Nordjylland:

  • Full Stack IT Architect for Danske Bank
  • Kommunikationschef for Spar Nord Bank
  • Produktionsleder for DALI A/S
  • Service Account Manager for Wärtsilä Danmark
  • Projektleder for Høyrup & Clemmensen

En effektiv rekruttering funderet i viden

Al vores rådgivning tager afsæt i vores viden om og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger.

Vi investerer meget tid og tankevirksomhed i at indsamle viden om kandidaternes præferencer i deres karriere og arbejdsliv (Se vores årlige Kandidatanalyse), virksomhedernes rekruttering (Se vores årlige Rekrutteringsanalyse) og nørder rekruttering bl.a. i samarbejde med vores rekrutteringsforsker.

Det kommer dig til gode.

Vores rekruttering i Aalborg:
Her finder du os