fbpx
Rekruttering2022-10-05T14:20:43+02:00

Rekruttering

I Konsulenthuset ballisager ved vi, at den rigtige rekruttering er afgørende for dig.

Det handler om at have den rette medarbejder i forhold til opgaven, kulturen og værdierne. Den rigtige rekruttering skaber vækst og arbejdsglæde.

Vores rekrutteringskonsulenter har hjulpet med at rekruttere flere hundrede ledere og specialister for vores kunder.

Vi er specialister i at rekruttere de rigtige medarbejdere på tværs af brancher. Vi tager altid udgangspunkt i en grundig foranalyse, så vi sikrer, at vi har den nødvendige forretningsforståelse for netop din branche og virksomhed, så vi kan finde det rigtige match.

Vi kan hjælpe med rekruttering på alle niveauer i din organisation. Og ja, vi mener det, når vi siger alle niveauer.

Vi har lang erfaring med at rekruttere alt fra C-level, direktører, ledere, stærkt kommercielle profiler såsom salgschefer eller Key Account Managers til de stærkeste faglige specialister, bl.a. inden for IT og ingeniører.

Rekruttering baseret på viden frem for mavefornemmelser

Når du benytter os til din næste rekruttering, er der tre ting, du med sikkerhed får med i processen: Viden, kompetencer og faglighed.

Vi optimerer processen for dig, så du kan koncentrere dig om at drive virksomheden, mens vi koncentrerer os om at skabe vækst til jer gennem nye medarbejdere. Det er hurtigere, mere effektivt og mere profitabelt.

Vores rådgivning tager afsæt i vores viden om rekruttering og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger.

Når vi hjælper med rekruttering, får du altid 

Et større ansøgerfelt2021-06-11T10:46:10+02:00

Når I bruger os som rekrutteringsbureau, vil jeres stillingsannonce nå langt omkring. Vi har nemlig en stor digital rækkevidde, når vi rekrutterer – ballisager har et stort professionelt netværk og en stærk Talent-pool UDOVER vores mere end 28.000 følgere på LinkedIn.

En stærk rådgiver2021-06-11T10:28:26+02:00

Når du samarbejder med os, får du rådgivning med. Hvordan sammensætter vi den proces, der giver det ønskede resultat? Hvordan er den rette profil der skal ansættes? Er der blinde vinkler på kompetencer, der kan bringes i spil? Med vores erfaringer fra mange processer kan vi råde, vejlede og udfordre dig, så du ansætter den bedste kandidat til jobbet.

Caserekruttering2021-03-30T14:31:59+02:00

Caserekruttering udgør rygraden i vores rekrutteringsprocesser.

Caserekruttering sørger for, at I får afdækket kandidatens egentlige, faglige niveau. I stedet for at falde for kandidatens ”likeability” og “evne til at gå til jobsamtale”, så giver kandidaternes casebesvarelser et markant bedre, fagligt vurderingsgrundlag.

Vi er eksperter i at opbygge cases, så der er indbygget svære valg og dilemmaer, der viser kandidatens faglige kunnen. Læs mere om vores cases her.

Vidensbaseret tilgang til rekruttering2021-03-29T12:15:04+02:00

Viden fylder meget for os – også i vores tilgang til rekrutteringsprocessen. Hvert år gennemfører vi en Rekrutteringsanalyse og en Kandidatanalyse, hvor vi spørger begge sider af bordet. Vi har en erhvervsforsker ansat, der undersøger hvordan elementerne i processen bidrager til den rette beslutning, og hvor faldgruberne ligger.

Vi har nu haft fornøjelsen af at samarbejde med Ballisager – både indenfor outplacement og rekruttering gennem en årrække. Alle modtages professionelt og opgaverne er blevet løst til vores fulde tilfredshed.

Ballisager (firmaet, konsulenterne, recruiters og searchere) har taget sig tid til at lære DHL – inkl. vores værdier, ledelsesfilosofi, medarbejdertilgang – at kende; hvilket har været uvurderligt i løsningen af vores fælles opgaver.”

Christoffer K. Hagen, Head of HR & Communications, DHL Global Forwarding (Denmark)

Sådan ser en fuld rekruttering typisk ud

Interesseret? Lad os tale sammen!

Vores rekrutteringsteam består både af specialister i search og rekrutteringskonsulenter, der er kendte for deres stærke forretningsforståelse på tværs af brancher og ikke mindst deres store menneskekundskab.

Kan vi hjælpe?

Ene Charlotte Krog
Ene Charlotte KrogDirektør for rekruttering, hele landet
København og Sjælland
Tlf. 24 82 08 32
Henrik Bloch Rasmussen
Henrik Bloch RasmussenChefkonsulent
Region København & Sjælland
Tlf.: 30 63 19 60
Louise Basic Poulsen
Louise Basic PoulsenSeniorkonsulent
Region Midtjylland og Syddanmark
Tlf.: 30 63 94 45
Hans Erik Elley
Hans Erik ElleySeniorkonsulent
Region Midtjylland og Syddanmark
Tlf. 30 63 85 03
Christel Rex Laugen
Christel Rex LaugenSeniorkonsulent
København og Sjælland
Tlf. 30 63 85 18
Annette Jacobsen
Annette JacobsenSeniorkonsulent
København og Sjælland
Tlf. 30 63 16 39
Stefan Andersen
Stefan AndersenSeniorkonsulent
Region Nordjylland
Tlf. 3073 4971

Når man får hjælp af Konsulenthuset ballisager til sin rekruttering, får man mere end ’bare’ en rekrutteringsproces. Man får sparring om både HR-udfordringer, ledelsesstil og strategier, fordi ballisager ved, at de skal kende organisationen indgående for at forstå, hvor den er i dag – og hvor den er på vej hen. Det betyder, at de lykkes med at finde den rigtige medarbejder på den lange bane og ikke bare til de behov, der skal løses i dag.

 I løbet af rekrutteringsprocessen bliver kandidaterne testet, hvilket også efterfølgende skaber stor værdi for os som ledere. Vi får værdifulde indspark om, hvordan vi bedst får den enkelte medarbejder til at lykkes i organisationen – også i tæt sparring med vores konsulent.

 Vi har tidligere selv brugt tid på at rekruttere, men vi kommer ikke længere til at ansætte selv. (…) Samarbejdet med ballisager har vist, hvad det betyder at få en specialist til at finde det rigtige match – og vi kan derfor bruge vores tid på det, som vi er bedst til, nemlig at drive Embaco.

CEO Peter Løndahl Søndergaard, Embaco

Rekruttering funderet i viden

Al vores rådgivning tager afsæt i vores viden om og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger.

Vi investerer meget tid og tankevirksomhed i at indsamle viden om kandidaternes præferencer i deres karriere og arbejdsliv (Se vores årlige Kandidatanalyse), virksomhedernes rekruttering (Se vores årlige Rekrutteringsanalyse) og nørder rekruttering bl.a. i samarbejde med vores rekrutteringsforsker.

Det kommer dig til gode.

Rekruttering hos ballisager bygger på forretningsforståelseer skræddersyeter langtidsholdbarer baseret på viden

Rekrutteringskonsulenterne

Ene Charlotte Krog
Ene Charlotte KrogDirektør for rekruttering, hele landet
København og Sjælland
Tlf. 24 82 08 32
Annette Jacobsen
Annette JacobsenSeniorkonsulent
Region Sjælland
Tlf. 30 63 16 39
Christel Rex Laugen
Christel Rex LaugenSeniorkonsulent
Sjælland og København
Tlf. 30 63 85 18
Hans Erik Elley
Hans Erik ElleySeniorkonsulent
Region Midtjylland og Syddanmark
Tlf. 30 63 85 03
Stefan Andersen
Stefan AndersenSeniorkonsulent
Region Nordjylland
Tlf. 3073 4971
Louise Basic Poulsen
Louise Basic PoulsenSeniorkonsulent
Region Midtjylland og Syddanmark
Tlf. 3063 9445
Joachim Smedegaard Mæng
Joachim Smedegaard MængResearch konsulent
Hele landet
Tlf. 30 63 85 04
Helene Hedegaard
Helene HedegaardResearch konsulent
Hele landet
Tlf. 30 73 79 05
Heidi Nielsen
Heidi NielsenResearch Konsulent
Hele landet
Tlf. 30 63 12 90
Natacha Gram Madsen
Natacha Gram MadsenResearch konsulent
Hele landet
Tlf. 30 63 03 77
Camilla Lykke Hansen
Camilla Lykke HansenResearch- & Employer Branding Konsulent
Hele landet
Tlf. 30 63 17 49
Kathrine Solgaard Sørensen
Kathrine Solgaard SørensenRekrutteringsforsker
Forsker i onboarding, interviews og mange andre dele af rekrutteringsprocessen.
Sofie Hallgren
Sofie HallgrenRekrutteringskoordinator

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Konsulenthuset ballisager kan hjælpe jer i gang med rekruttering.

FAQ: Pris, proces mm.

<ul>
<li>Vi er fuldt tilgængelige for jer i processen, styrer alle deadlines og følger op med de forskellige parter løbende. I har en fast kontaktperson i processen, som hele tiden kender status og altid vender tilbage hurtigt, hvis I har spørgsmål</li>
<li>Nysgerrighed er en del af vores DNA. Vi bruger det i vores foranalyse, hvor I vil opleve, at vi spørger meget. Det gør vi for at sikre, at vi forstår jeres forretning, så vi kan sikre jer det bedste match i sidste ende. Vi faciliterer en proces, hvor alle interessenter er hørt og har givet accept på den opstillede profil, til gavn for den videre proces</li>
<li>Vi finder de bedste kandidater gennem grundig foranalyse og search med kontakt til relevante kandidater</li>
<li>Vi sikrer en god oplevelse for alle ansøgere og giver velbegrundede afslag til alle kandidater, som vi har været i dialog med</li>
<li>Vi leverer et grundigt og sagligt beslutningsgrundlag</li>
<li>Vi bliver ved, indtil I har den kandidat, som I ønsker at ansætte</li>
</ul>

Når du kontakter os, aftaler vi hurtigst muligt et afdækningsmøde med dig, hvor vi drøfter jeres ønsker og krav til profilen, arbejdsopgaverne, stillingens betydning ift. organisationen og strategien osv.

Derefter sætter vi fuld fart på hele rekrutteringsprocessen og begynder med annoncering, search osv.

En typisk rekruttering tager 6-8 uger, men vi har haft processer, der kun varer 4 uger. Tidsforløbet afhænger af, hvilken profil vi skal hjælpe jer med at finde, og hvor meget I ønsker hjælp til.

Det er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Hvis I leder efter en højt specialiseret profil, der kun findes ganske få af i Danmark, tager search-processen lidt længere tid, inden vi finder det perfekte match for jer, men heldigvis betyder det også noget, at hele <strong>70% </strong>af de kandidater, vi kontakter på LinkedIn, vender tilbage på vores henvendelser. Det er vi faktisk både stolte og taknemmelige over.

<a href=”mailto:eck@ballisager.com” target=”_blank” rel=”noopener”><strong>Kontakt os og spørg, så vender vi tilbage med et bud på din specifikke tidsplan</strong></a>.

Prisen for en rekruttering kan variere og afhænger af sværhedsgraden og kompleksiteten på profilen.

Vi har gjort alt for at optimere processen i vores ende, så vi kun bruger tid på det, der hjælper med til at udvælge den rigtige kandidat. Bl.a. skal kandidaterne sende et motiveret CV frem for både en ansøgning og et CV. Det sparer tid i kvalificeringen af de forskellige kandidater.

<a href=”mailto:eck@ballisager.com” target=”_blank” rel=”noopener”>Vi giver altid et skræddersyet men uforpligtende tilbud på baggrund af de faktorer.</a>

Skulle det, mod forventning, ske, har vi som standard en 3 måneders garanti.

Det betyder, at vi – uden beregning – rekrutterer en ny medarbejder, hvis den ansatte profil skulle vise sig ikke at have de fornødne faglige kompetencer.

Go to Top