Rekruttering

I Konsulenthuset ballisager har vi mange års erfaring med rekruttering af ledere, specialister og andre nøgleprofiler.

Vores rekrutteringskonsulenter har hjulpet med at rekruttere flere hundrede ledere og specialister for vores kunder på tværs af forskellige brancher.

Stillingsbetegnelserne hedder alt fra CFO, Direktør, salgschef eller Indkøbs- og Marketingdirektør til Key Account Manager, Business Central Specialist (IT) eller procesingeniør.

0
Rekrutteringsprocesser
0
Stillingskategorier (2019)
0
Brancher (2019)

Caserekruttering

Hvis du benytter os til din næste rekruttering, er der tre ting, du med sikkerhed får gratis med i processen: Viden, kompetencer og faglighed. F.eks. bruger vi altid cases til at afdække en kandidats faglige kompetencer og for at undgå at ansætte dem, der er “gode til at gå til samtale”.

Du kan også være helt sikker på, at du får de kompetencer, du leder efter – og måske endda lidt til. Vi tager altid et grundigt kig ind i jeres forretning, jeres kompetencebehov og sammenholder med vores viden om kandidatmarkedet, jeres branche og stillingstypen.

Dén grundighed kommer jer til gode hele vejen igennem ansættelsesprocessen.

Rekruttering af ledere - 10 vigtige elementer i den gode lederrekruttering

Når vi hjælper med rekruttering får du…

  • Caserekruttering med fokus på kompetencer. Vi bruger ALTID cases i vores rekrutteringsprocesser for at afdække en kandidats faglighed og tilgang til sit arbejde. Cases er konkrete, realistiske opgaver, der tager udgangspunkt i virksomhedens forretning og relaterer sig til det job, som kandidaten søger.

    Brugen af cases hjælper jer til at ansætte på faglighed frem for kandidatens ”likeability” – og så giver case-scenariet jer en glimrende forsmag på det kommende samarbejde med kandidaten. Du kan læse mere om cases her.

  • Vidensbaseret tilgang til rekruttering. Viden fylder meget for os – også i vores tilgang til rekrutteringsprocessen. Hvert år gennemfører vi en Rekrutteringsanalyse og en Kandidatanalyse, hvor vi spørger begge sider af bordet om deres holdninger til og præferencer inden for rekruttering, karriere og deres arbejdsliv. Derudover har vi ansat en rekrutteringsforsker, der skal udfordre os og gøre os klogere på den kompetente rekrutterings- og onboardingproces.

  • Mange øjne på dit stillingsopslag. Når I bruger os som rekrutteringsbureau, vil jeres stillingsannonce nå langt omkring. Vi har nemlig en stor digital rækkevidde, når vi rekrutterer – bl.a. over 22.000 følgerevores LinkedIn-side  og 80 medarbejdere med ca. 1200 – 1500 kontakter på LinkedIn hver.

    Det giver lidt over 100.000 kontakter i alt, og medarbejderne hjælper altid med at få delt jeres stillingsopslag.

  • En betroet rådgiver, der tør udfordre. Når du samarbejder med os, kan du være stensikker på én ting; Vi udfordrer. Vi udfordrer dig på dine overvejelser om kandidatønsker, kompetencebehov, annoncering og meget mere – og vi stiller også de spørgsmål, der skal til for at skærpe rekrutteringsprocessen på lang sigt, herunder dit langsigtede arbejde med at tiltrække de rette medarbejdere (Employer branding).

FAQ: Pris, proces mm.

Du får specialiserede kompetencer, du sparer tid og frem for alt bliver du udfordret på dine krav/forestillinger/ønsker til din næste leder eller specialist.

Det er vores fornemmeste opgave både at finde den helt rigtige medarbejder til jeres virksomhed OG at sparre med jer på andre HR-/rekrutterings-beslægtede områder. Det er vi pinligt bevidste om og sørger hele tiden for at udvide vores videnshorisont – læs mere om vores viden her.

Når du kontakter os, aftaler vi hurtigst muligt et foranalyse-møde med dig, hvor vi drøfter jeres ønsker og krav til profilen, arbejdsopgaverne, stillingens betydning ift. organisationen og strategien osv.

Derefter sætter vi hele rekrutteringsapparatet i gang og begynder med annoncering, Search osv.

En typisk rekrutteringsproces fra A til Z tager 5-6 uger.

Prisen for en rekruttering kan variere meget og afhænger af kandidatens profil, ledelsesniveauet, branchen, kandidatmarkedet og jeres krav til profilen.

Vi giver altid et skræddersyet tilbud på baggrund af de faktorer.

Skulle det, mod forventning, ske, har vi som standard en 3 måneders garanti.

Det betyder, at vi – uden beregning – rekrutterer en ny medarbejder, hvis den ansatte profil skulle vise sig ikke at have de fornødne faglige kompetencer.

Tomas Ballisager
Tomas BallisagerAdm. direktør
Hele landet
Tlf. 30 63 19 57

Er du klar til næste skridt? Lad os tale

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Konsulenthuset ballisager kan hjælpe jer i gang med rekruttering.

“Konsulenthuset ballisager er blevet vores foretrukne rekrutteringspartner de seneste år. Vi bliver altid mødt af velforberedte og professionelle konsulenter, som arbejder målrettet og ærgerrigt med opgaverne. De kender også vores kultur og forretning indgående, hvilket både er med til at sikre en høj kvalitet i processen, og at ansøgerne får et retvisende billede af vores virksomhed og opgaven, inden de siger ja til jobbet. 

For mig har brugen af cases under ansættelsesinterviews desuden givet processen et vigtigt løft. Via de cases får jeg et godt fundament at vurdere ansøgernes arbejdsform, adfærd og samarbejdsevner – en lille, men vigtig, detalje som ballisager har bragt ind i rekrutterings-processen. Alt i alt har vi sammen formået at styrke vores organisation gennem hver enkelt ny rekruttering, og det har været en væsentlig brik i vores vækstsucces de senere år.”

Lars Sall, Chief Commercial Officer, Airmaster A/S

Rekruttering funderet i viden

Al vores rådgivning tager afsæt i vores viden om og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger.

Vi investerer meget tid og tankevirksomhed i at indsamle viden om kandidaternes præferencer i deres karriere og arbejdsliv (Se vores årlige Kandidatanalyse), virksomhedernes rekruttering (Se vores årlige Rekrutteringsanalyse) og nørder rekruttering bl.a. i samarbejde med vores rekrutteringsforsker.

Det kommer dig til gode.

Rekrutteringskonsulenterne

Tomas Ballisager
Tomas BallisagerAdm. direktør
Hele landet
Tlf. 30 63 19 57
Trine Skovgaard
Trine SkovgaardChefkonsulent
Region Midtjylland
Tlf. 30 63 17 97
Britt Rønberg
Britt RønbergChefkonsulent
Hele landet
Tlf.: 30 63 85 18
Christian Thrane
Christian ThraneSeniorkonsulent
Region Nordjylland
Tlf. 22 78 39 11
Rasmus Pugholm
Rasmus PugholmResearch-konsulent
Hele landet
Tlf. 30 68 45 52
Kathrine Solgaard Sørensen
Kathrine Solgaard SørensenRekrutteringsforsker
Skal forske i Onboarding, interviews og mange andre dele af rekrutteringsprocessen frem til 2021.
Ene Charlotte Krog
Ene Charlotte KrogSenior rekrutteringskonsulent