Rekruttering2023-09-05T14:04:12+02:00

Rekruttering

I Konsulenthuset ballisager ved vi, at den rigtige rekruttering er afgørende for jer. Det handler om at have den rette medarbejder i forhold til opgaven, kulturen og værdierne.

Hos os kan I få hjælp til hele rekrutteringsprocessen og spare tid. I får et professionelt team, der er med til at sikre det rigtige match. Vi har erfaring med C-level, ledere, specialister, salgs- og marketingprofiler, økonomi, HR og mange flere områder.

Vi er specialister i at rekruttere de rigtige medarbejdere på tværs af brancher. Vi tager altid udgangspunkt i en grundig foranalyse, så vi sikrer, at vi har den nødvendige forretningsforståelse for netop din branche og virksomhed, så vi kan finde det rigtige match. Og vi kan hjælpe med rekruttering på alle niveauer i din organisation.

Rekruttering baseret på viden frem for mavefornemmelser

Når du benytter os til din næste rekruttering, er der tre ting, du med sikkerhed får med i processen: Viden, kompetencer og faglighed.

Vi optimerer processen for dig, så du kan koncentrere dig om at drive virksomheden, mens vi koncentrerer os om at skabe vækst til jer gennem nye medarbejdere. Det er hurtigere, mere effektivt og mere profitabelt.

Vores rådgivning tager afsæt i vores viden om rekruttering og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger.

Når vi hjælper med rekruttering, får du altid 

Et større ansøgerfelt2023-04-26T14:42:08+02:00

Vi ved en masse om Employer Branding – og hvordan man styrker ansøgerfeltet.  Og vi har stor erfaring med at skrive det skarpe jobopslag, så I får de rette ansøgere.

Når I bruger os som rekrutteringsbureau, vil jeres stillingsannonce nå langt omkring. Vi har nemlig en stor digital rækkevidde, når vi rekrutterer – ballisager har et stort professionelt netværk og en stærk kandidatbank UDOVER vores 32.000 følgere på LinkedIn.

Vores dygtige searchere er gode til at finde relevante profiler via LinkedIn og vores netværk.

Caserekruttering2023-04-25T13:56:20+02:00

Caserekruttering udgør rygraden i vores rekrutteringsprocesser.

Vi bruger altid cases til at afdække en kandidats faglige kompetencer og for at undgå at blive forblændet af dem, der er “gode til at gå til samtale”. Caserekruttering sørger for, at I får afdækket kandidatens egentlige, faglige niveau.

Vi er specialister i at bygge cases, så de passer til det, som I gerne vil have afdækket. Læs mere om vores cases her.

En stærk rådgiver2023-04-25T13:50:25+02:00

Når du samarbejder med os, får du rådgivning med. Vi har en stærk forretningsforståelse og kan rådgive ift. hvilken profil, man skal se efter. Det handler ikke kun om de faglige opgaver- men også om et kultur og værdimatch. Med vores erfaringer fra mange processer kan vi råde, vejlede og udfordre dig, når du skal ansætte den rigtige kandidat til jobbet.

Vidensbaseret tilgang til rekruttering2021-03-29T12:15:04+02:00

Viden fylder meget for os – også i vores tilgang til rekrutteringsprocessen. Hvert år gennemfører vi en Rekrutteringsanalyse og en Kandidatanalyse, hvor vi spørger begge sider af bordet. Vi har en erhvervsforsker ansat, der undersøger hvordan elementerne i processen bidrager til den rette beslutning, og hvor faldgruberne ligger.

Vi har nu haft fornøjelsen af at samarbejde med Ballisager – både indenfor outplacement og rekruttering gennem en årrække. Alle modtages professionelt og opgaverne er blevet løst til vores fulde tilfredshed.

Ballisager (firmaet, konsulenterne, recruiters og searchere) har taget sig tid til at lære DHL – inkl. vores værdier, ledelsesfilosofi, medarbejdertilgang – at kende; hvilket har været uvurderligt i løsningen af vores fælles opgaver.”

Christoffer K. Hagen, Head of HR & Communications, DHL Global Forwarding (Denmark)

Sådan ser en fuld rekruttering typisk ud

Peter Søndergaard, Embaco

Når man får hjælp af Konsulenthuset ballisager til sin rekruttering, får man mere end ’bare’ en rekrutteringsproces. Man får sparring om både HR-udfordringer, ledelsesstil og strategier, fordi ballisager ved, at de skal kende organisationen indgående for at forstå, hvor den er i dag – og hvor den er på vej hen. Det betyder, at de lykkes med at finde den rigtige medarbejder på den lange bane og ikke bare til de behov, der skal løses i dag.

 I løbet af rekrutteringsprocessen bliver kandidaterne testet, hvilket også efterfølgende skaber stor værdi for os som ledere. Vi får værdifulde indspark om, hvordan vi bedst får den enkelte medarbejder til at lykkes i organisationen – også i tæt sparring med vores konsulent.

 Vi har tidligere selv brugt tid på at rekruttere, men vi kommer ikke længere til at ansætte selv. (…) Samarbejdet med ballisager har vist, hvad det betyder at få en specialist til at finde det rigtige match – og vi kan derfor bruge vores tid på det, som vi er bedst til, nemlig at drive Embaco.

CEO Peter Løndahl Søndergaard, Embaco

Rekruttering funderet i viden

Al vores rådgivning tager afsæt i vores viden om og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger.

Vi investerer meget tid og tankevirksomhed i at indsamle viden om kandidaternes præferencer i deres karriere og arbejdsliv (Se vores årlige Kandidatanalyse), virksomhedernes rekruttering (Se vores årlige Rekrutteringsanalyse) og nørder rekruttering bl.a. i samarbejde med vores rekrutteringsforsker.

Det kommer dig til gode.

Ene Krog
Ene KrogDirektør for HR services

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Konsulenthuset ballisager kan hjælpe jer i gang med rekruttering.

Mød vores rekrutteringskonsulenter

Ene Charlotte Krog
Ene Charlotte KrogDirektør for HR services
Hans Erik Elley
Hans Erik ElleySeniorkonsulent
Annette Jacobsen
Annette JacobsenSeniorkonsulent
Louise Basic Poulsen
Louise Basic PoulsenSeniorkonsulent
Hanne Munk Voss
Hanne Munk VossSeniorkonsulent
Annette Hansen
Annette HansenSeniorkonsulent
Go to Top