Outplacementforløb

Formålet med vores outplacementforløb handler kun om én ting: at støtte og hjælpe dig, der er blevet opsagt, trygt og hurtigt videre til et nyt godt job inden for opsigelsesperioden.

I Konsulenthuset Ballisager har vi mange års erfaring med at hjælpe dig der er leder, topleder eller menig medarbejder godt videre efter en afskedigelse.

Vores dygtige outplacement-konsulenter rådgiver med udgangspunkt i den viden og de fakta, som vi i mere end 10 år har indhentet via vores store årlige Rekrutteringsanalyse og Kandidatanalyse

88% af alle vores outplacement-kandidater kommer i job under et forløb hos os, og 96% af vores deltagere er tilfredse eller meget tilfredse med vores forløb.

Send forespørgsel
96 %

af vores outplacementkandidater er tilfredse
eller meget tilfredse med forløbet.

Hvad indeholder et typisk outplacementforløb?

Det er vores erfaring, at alle opsigelser er unikke. Ikke to situationer er ens. Derfor har vi valgt at bygge vores outplacement forløb op af en række moduler. Alle modulerne kan udskiftes, flyttes, eller fylde mere eller mindre – det er op til dig . Vi tager nemlig udelukkende udgangspunkt i din situation og dine behov. Hos os er der derfor ikke et fast ”koncept”, som du skal presses igennem.

 • Alle moduler i dit outplacementforløb kan tilpasses individuelt ud fra dit behov. Vi aftaler fra gang til gang, hvad du tager online som selvstudium, og hvor behovet for personlig sparring ligger.

Test: Er du på rette hylde?​

Når man rammes af en opsigelse kan det opleves som en krise. Mange opsagte formulerer i denne krise en ”overlever-strategi”, som handler om, at man ”bare” skal have et nyt job, der minder om det gamle job. Det kan være en god strategi, som ofte rummer en fornuftig realisme. 

Men når man har mistet sit job kan det også være vigtigt at tage en tur op i ”karriere-helikopteren” og vurdere om det næste job skal være tilsvarende eller om der er nogle funktioner, som skal skiftes ud. 

e-disc profilen hjælper med at kvalificere en dialog mellem kandidaten og konsulenten om personprofil ift. næste job.

Executive outplacement for topledere

Vi tilbyder outplacementforløb til opsagte direktører på alle niveauer samt rådgiving til ledere på vej i jobskifte. Læs her om vores særlige executive outplacementforløb, hvor rådgivningen er målrettet kravene til topledelse.

Executive outplacement

Vi er ikke som de andre

Den personlige rådgivning er i centrum, når du gennemfører et outplacementforløb hos os. Du bliver matchet med en erfaren rådgiver, som følger dig hele vejen gennem dit outplacementforløb.

Din outplacement-konsulent står til rådighed for dig hele vejen. Det betyder, at du udover jeres fysiske eller online møder også er velkommen til at sende mails og SMS’er mellem møderne. Når du er startet i et nyt job, kan du fortsat kontakte din ballisager-rådgiver, hvis du har spørgsmål eller behov for et godt råd.

Udover den personlige rådgivning får du adgang til vores interaktive jobunivers, som vi kalder JobSpot. Via JobSpot har du døgnet rundt adgang til al vores viden om jobsøgning, webinarer, jobsamtale-træning og meget mere.

Skriv til Ene og hør mere om et forløb hos os

Ene Krog
Ene KrogDirektør

Jeg har haft nogle supergode møder med en meget inspirerende konsulent fra Ballisager i et outplacementforløb.

(…) [Min konsulent] er effektiv, humoristisk og vanvittigt kompetent. Hun satte sig lynhurtigt ind i mit faglige og personlige udgangspunkt og kunne derfor give mig lige nøjagtig den sparring, jeg havde brug for.

Jeg ville til enhver tid anbefale hende, uanset om der er behov for motivation og nye vinkler på et fremtidigt arbejdsliv eller praktisk og konkret hjælp til jobsøgning.

Anmeldelse på trustpilot

Mød et udpluk af vores outplacement-specialister

Ene Krog
Ene KrogDirektør
 • Tidligere stillinger:
  Sales Director, Aller Media
  Sales & Marketing Director, Urban
  Sales Manager, Urban
  Chefkonsulent/mediekonsulent, Berlingske Media

Karen S. Raaschou
Karen S. RaaschouChefkonsulent
 • Tidligere stillinger:
  Team manager, Vikar Match
  Centerleder, JOBDK
  Konsulent, System Vikar
  Floor manager, TDC

Birgit Hansen
Birgit HansenKonsulent
 • Tidligere stillinger:
  Ejer, BiH Consulting
  Senior Consultant, KMP+
  Outplacement Counsellor, AS3
  Driftschef, Statens IT

 Thomas Wehrsdorf
Thomas WehrsdorfKonsulent
 • Tidligere stillinger:
  Selvstændig, Jobadventure
  Check-out Manager/ Service Manager, IKEA Aarhus
  HR-konsulent, Job Vision A/S

Annette R. Hansen
Annette R. HansenSeniorkonsulent
 • Tidligere stillinger:
  Senior Consultant, Badenoch & Clark (Del af Adecco Group)
  Senior Recruitment Consultant, Adecco Search & Selection
  Branch Manager, Adecco Danmark
  Personalekonsulent, Adecco Danmark

Peter Lausten
Peter LaustenChefkonsulent
 • Tidligere stillinger:
  Partner, Kognisis – læring frem for løsning
  Virksomhedskonsulent, AMC Københavns Kommune
  Ass. partner, Meyer&Munk A/S

Ene Krog
Ene KrogDirektør

Vil du høre mere om outplacement hos Konsulenthuset ballisager?

Send os en forespørgsel ved at udfylde formularen – vi vender tilbage snarest muligt.