Team Assessment – styrk dit team

Teamet er sammensat, projektopgaven er klar til at blive løst … men der er noget, der ikke fungerer. Fagligt dygtige og kompetente medarbejdere er sat til at arbejde på opgaven, så hvorfor bliver den ikke hurtigt løst?

Et godt sammensat team indeholder de rette faglige kompetencer – men et fremragende team indeholder en bred sammensætning af personprofiler. Og vil du have opgaveløsningen helt op og ringe? Så skal medarbejderne også vide, hvordan de aktivt arbejder med deres forskellige kommunikationsstile, motivationsfaktorer og arbejdsmetoder og gøre deres forskellige til en styrke.

På vores team assessment-workshops analyserer vi dine medarbejderes personprofiler. Sammen vender vi ulmende frustrationer og konflikter til blomstrende styrker og effektivitet.

  • Det får I ud af en team assessment

    33% af danskerne vægter gode kolleger, højt når de søger nyt job (kilde: Kandidatanalysen 2023). Og kollegaerne er også en faktor, hvis man vælger at forlade jobbet igen. Men hvad er en god kollega? Er det en, der ligner dig eller en, der komplementerer dig? Efter en team assessment-workshop har kollegaerne en øget forståelse for hinanden – og det giver et bedre kollegaskab, som både kan ses afspejlet i medarbejdernes trivsel og i teamets faglige resultater.

    Få et velfungerende team, som:

  • På workshoppen får I:

Lyder det som noget for din virksomhed? Kontakt os og hør mere:

  • Om personprofilerne

Vi er certificerede i brugen af e-stimates profil- og testværktøjer. Det betyder, at vores konsulenter har værktøjerne til at udføre en af Danmarks mest anerkendte personlighedstests og medarbejderanalyser.

De fleste inden for ledelse og HR kender nok til DISCprofiler, som er inddelt i farverne blå, rød, grøn og gul. Med e-stimates profilanalyse hos ballisager får du en uddybende analyse, som er specifikt rettet mod at fremme godt kollegaskab, samarbejde og langsigtet trivsel på arbejdspladsen.  

Ene Charlotte Krog
Ene Charlotte KrogDirektør for HR-services
  • Vil I booke en team assessment til jeres virksomhed? Kontakt os og hør mere

Direktør for HR-ydelser i Konsulenthuset ballisager, Ene Charlotte Krog, brænder for ”everything HR”.

Ene har med sine mange år i branchen indgående kendskab til, hvad der gør en medarbejderstab både harmonisk og effektiv. Og så har hun en evig nysgerrighed over for, hvordan virksomheder i et foranderligt marked gennem deres medarbejdere bedst faciliterer og styrker deres performance.

Kontakt Ene og hør mere om, hvordan vi kan styrke jeres team.