Om ballisager 2018-07-19T09:44:23+00:00

Konsulenthuset ballisager: Hvem er vi?

Konsulenthuset ballisager er en landsdækkende, mellemstor HR-virksomhed. Vi er specialister i outplacement, karriererådgivning og rekruttering, hvor vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden.

Men det havde du nok allerede gættet. Så her kommer noget, du måske ikke vidste om os:

 • Vores rådgivning er baseret på viden. Vi har klare billeder af, hvad der virker – og lader os ikke styre af varmluftige floskler og formodninger.
 • Vi tror også på, at handlinger er mere lærerige og effektive end det udvekslede ord. Retorik og hensigtserklæringer må aldrig overskygge konkrete handlinger.

 • Vi har et virksomhedspanel med over 2.000 virksomheder, der hvert år besvarer vores rekrutteringsanalyse – en analyse, vi har udgivet siden 2011. Martin Thorborg var bl.a. med i panelet i starten.

 • Vores første to medarbejdere hed Jette og Thomas. Den havde du vel ikke luret?

Vores forretningsområder

 • Karriererådgivning: Vi har siden 2008 hjulpet over 60 forskellige jobcentre i landets 98 kommuner med at bringe ledige jobsøgende i arbejde. Vores tilgang til rådgivning er handlingsorienteret, vidensbaseret og tager udgangspunkt i jobsøgernes samt virksomhedernes konkrete behov. Vi har løbende kontakt til en lang række virksomheder – bl.a. gennem vores eget virksomhedspanel bestående af over 2.000 offentlige og private virksomheder – hvor vi afdækker jobmuligheder, opbygger netværk og skaber interesse for vores kandidater. 

 • Rekruttering: Vi hjælper virksomheder med at rekruttere ledere og specialister i hele landet – både inden for Search & Selection. Forretningsområdet har de seneste år været støt stigende og varetages i dag af fastansatte konsulenter, der tilsammen har over 2.000 rekrutteringsprocesser bag sig. Nøgleordet for et rekrutterings-samarbejde med ballisager er fleksibilitet. Rekrutteringsprocessen består af flere dele (annoncering, test, cases, referencetagning, interview og garanti), og hos os kan du enten vælge hele processen fra start til slut eller blot de dele, du har behov for.
 • Outplacement: Vi har hjulpet flere af landets største virksomheder med outplacement-opgaver – både ift. at klæde ledelsen ordentligt på ved opsigelser og ift. at hjælpe opsagte medarbejdere ordentligt videre. Vi varetager både individuelle processer og større afskedigelsesrunder.
0
Grundlagt
0
Medarbejdere
0
Lokalafdelinger
0
Omsætning (i mio.)
0
Kandidater i job
0
Jobcentre som kunder
0
Rekrutteringsprocesser
0
Outplacement-kunder
Billede: Konsulenthuset ballisagers 10-års jubilæumstur til Milano, maj 2018

80+ medarbejdere fordelt over hele landet

 • Den faglige speeder trykket i bund

  Som medarbejder hos Konsulenthuset ballisager er du en del af en ambitiøs virksomhed. Vi er ikke bange for at sætte barren højt!

  I hverdagen betyder det, at der bliver stillet høje krav til faglighed, samarbejdsevner og lysten til at lære nyt og gøre ting bedre.

  Vi arbejder i et spændende fagligt miljø, der konstant er i udvikling – og du skal være parat til at udvikle dig i samme takt.

  Hovedparten af medarbejderne hos Konsulenthuset ballisager har en videregående uddannelse eller en bred erhvervskarriere ”i bagagen” – eller begge dele.

 • Uddannelse, videndeling og sociale arrangementer

  Vi gennemfører egen excellent-uddannelse for konsulenter efter 1-2 års ansættelse – indtil da består kompetenceudviklingen af supervision, mentorordning og learning by doing.

  Med afdelinger fordelt over hele landet er det vigtigt, at vi jævnligt samles for at skabe et godt socialt sammenhold på tværs af landsdele og forretningsområder.

  Derfor holder vi hvert år en forårssamling (videndeling og faglighed), sommer-camp (videndeling, faglighed, DHL stafet og teamwork) og julefrokost (videndeling og jukeboks).

Find alle vores medarbejdere her!

Historien om ballisager…

… starter i marts 2008, hvor Konsulenthuset ballisager A/S blev CVR-registreret.

Eller – faktisk starter rejsen lidt tidligere. Rejsen starter faktisk tilbage i 1999, hvor en nyuddannet cand.scient.pol.’er, i skikkelse af Morten Ballisager (jep, det er ham til højre på billedet), oplevede behovet for vidensbaseret karrieresparring. Et behov, som han ikke selv fik dækket i tilstrækkelig grad som ledig. Manglen på samme sparring og assistance udviklede sig dengang til 8 måneder som “bad performing” jobsøger, inden han fik et job.

Men en fyreseddel i 2007 tændte atter op for drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark. Et konsulenthus, hvor rådgivningen består af solid viden og fakta frem for varmluftige, udokumenterede floskler.

I dag er Konsulenthuset ballisager et mellemstort landsdækkende konsulenthus med omkring 80 medarbejdere. Og ambitionen har ikke ændret sig. Ambitionen er fortsat at være et af Danmarks dygtigste konsulenthuse indenfor rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

“Jeg synes generelt, at det er et firma, hvor folk har sig selv med på arbejde, bruger sig selv og viser, at de gerne vil bidrage og hjælpe hinanden.”
Kirstine Kjellerup Gadensgaard, Seniorkonsulent, Konsulenthuset ballisager

Kunne du tænke dig at blive en del af ballisager-holdet?

Så er du altid velkommen til at søge uopfordret hos os – vi kigger løbende ansøgningerne igennem.

Læs mere i vores presserum her!

Vores (økonomiske) overskud går til….

… nøje udvalgte frivillige organisationer. De seneste år har vi valgt at støtte følgende organisationer:

Om ballisager Danmarksindsamlingen 2017
Om ballisager
Om ballisager
Om ballisager

LÆS MERE OM KONSULENTHUSET BALLISAGER