Om ballisager 2017-09-25T18:58:14+00:00

OM KONSULENTHUSET BALLISAGER

Konsulenthuset ballisager a/s er en landsdækkende, mellemstor HR-virksomhed. Vi er specialister i outplacement, karriererådgivning og rekruttering, hvor vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden.

Vi arbejder altid med en vidensbaseret tilgang i vores rådgivning, og vi gør os umage med at finde den rette løsning til den konkrete udfordring.

Vi er mest kendte for vores årlige rekrutteringsanalyser, vores moderne jobsøgningshåndbog samt vores stærke netværk af virksomheder – vi har bl.a. vores eget virksomhedspanel med over 2.000 virksomheder.

Så tag et kig her på siden og lær os bedre at kende – vi glæder os allerede til at møde dig.

VORES FORRETNINGSOMRÅDER

 • Karriererådgivning: Vi har siden 2008 hjulpet over 60 forskellige jobcentre i landets 98 kommuner med at bringe ledige jobsøgende i arbejde. Vores tilgang til rådgivning er handlingsorienteret, vidensbaseret og tager udgangspunkt i jobsøgernes samt virksomhedernes konkrete behov. Vi har løbende kontakt til en lang række virksomheder – bl.a. gennem vores eget virksomhedspanel bestående af over 2.000 offentlige og private virksomheder – hvor vi afdækker jobmuligheder, opbygger netværk og skaber interesse for vores kandidater. 
 • Rekruttering: Vi hjælper virksomheder med at rekruttere ledere og specialister i hele landet – både inden for Search & Selection. Forretningsområdet har de seneste år været støt stigende og varetages i dag af 12 fastansatte konsulenter, der tilsammen har over 2.000 rekrutteringsprocesser bag sig. Nøgleordet for et rekrutterings-samarbejde med ballisager er fleksibilitet. Rekrutteringsprocessen består af flere dele (annoncering, test, cases, referencetagning, interview og garanti), og hos os kan du enten vælge hele processen fra start til slut eller blot de dele, du har behov for.
 • Outplacement: Vi har hjulpet flere af landets største virksomheder med outplacement-opgaver – både ift. at klæde ledelsen ordentligt på ved opsigelser og ift. at hjælpe opsagte medarbejdere ordentligt videre. Det er altid ballisagers egne, interne outplacement-konsulenter, der varetager outplacementforløb. Vi varetager både individuelle processer og større afskedigelsesrunder.

HISTORIEN OM BALLISAGER

Konsulenthuset ballisagers CV starter på en flot solskinsdag i marts 2008, hvor Konsulenthuset ballisager officielt blev CVR-registreret af Morten Ballisager.

Eller – faktisk starter rejsen lidt tidligere. Rejsen starter nemlig tilbage i 1999, hvor en nyuddannet cand.scient.pol.’er, i skikkelse af Morten Ballisager, oplevede behovet for vidensbaseret karrieresparring. Et behov, som han ikke fik dækket i tilstrækkelig grad. Manglen på samme sparring og assistance udviklede sig dengang til 8 måneder som “bad performing” jobsøger, inden han fik et job.

Men en fyreseddel i 2007 tændte atter op for drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark. Et konsulenthus, hvor rådgivningen består af solid viden og fakta frem for varmluftige, udokumenterede floskler.

I dag er Konsulenthuset ballisager et mellemstort landsdækkende konsulenthus med omkring 80 medarbejdere. Og ambitionen har ikke ændret sig. Ambitionen er fortsat at være et af Danmarks dygtigste konsulenthuse indenfor rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

 • Grundlagt i 2008
 • 80 medarbejdere

 • 13 lokalafdelinger i Danmark
 • 53 mio. omsætning (Regnskabsåret 15/16)
 • Ekspertise: Karriererådgivning, rekruttering og outplacement

VORES FIRE KERNEPRINCIPPER

Konsulenthuset ballisager har en klar ambition: Vi vil være de dygtigste til vores fag – men ikke nødvendigvis de største.

Ambitionen bygger vi på nogle principper, som har været en klar rød tråd siden virksomhedens grundlæggelse i 2008. Og det er nogle principper, som vores konsulenter efterlever hver eneste dag:

 • Vi tror på, at handlinger er mere lærerige og effektive end det udvekslede ord. Retorik og hensigtserklæringer må aldrig overskygge konkrete handlinger.
 • Vores rådgivning er baseret på viden. Vi har klare billeder af, hvad der virker – og lader os ikke styre af varmluftige floskler og formodninger.
 • Vi har engagement og holdninger til det, vi arbejder med. Vi føler os privilegerede, når vi hver dag får mulighed for at arbejde med noget så essentielt som matchet mellem mennesker og jobs.
 • “Nothing happens until something moves,” som Albert Einstein siger. Vi er hele tiden opsatte på at blive bedre til vores rådgivning. Det kræver masser af tankemæssig bevægelse.
“Jeg synes generelt, at det er et firma, hvor folk har sig selv med på arbejde, bruger sig selv og viser, at de gerne vil bidrage og hjælpe hinanden.”
Kirstine Kjellerup Gadensgaard, Seniorkonsulent, Konsulenthuset ballisager

VORES ARBEJDSPLADS

Den faglige speeder trykket i bund

Som medarbejder hos Konsulenthuset ballisager er du en del af en ambitiøs virksomhed. Vi er ikke bange for at sætte barren højt!

I hverdagen betyder det, at der bliver stillet høje krav til faglighed, samarbejdsevner og lysten til at lære nyt og gøre ting bedre.

Vi arbejder i et spændende fagligt miljø, der konstant er i udvikling – og du skal være parat til at udvikle dig i samme takt.

Hovedparten af medarbejderne hos Konsulenthuset ballisager har en videregående uddannelse eller en bred erhvervskarriere ”i bagagen” – eller begge dele.

Uddannelse, videndeling og sociale arrangementer

Vi gennemfører egen excellent-uddannelse for konsulenter efter 1-2 års ansættelse – indtil da består kompetenceudviklingen af supervision, mentorordning og learning by doing.

Med afdelinger fordelt over hele landet er det vigtigt, at vi jævnligt samles for at skabe et godt socialt sammenhold på tværs af landsdele og forretningsområder.

Derfor holder vi hvert år en forårssamling (videndeling og faglighed), sommer-camp (videndeling, faglighed, DHL stafet og teamwork) og julefrokost (videndeling og jukeboks).

Interesseret i at søge uopfordret hos ballisager? Så send os din ansøgning og CV her!
Læs mere i vores presserum

VORES (ØKONOMISKE) OVERSKUD GÅR TIL…

… nøje udvalgte frivillige organisationer. De seneste år har vi valgt at støtte følgende organisationer:

Om ballisager Danmarksindsamlingen 2017
Om ballisager
Om ballisager
Om ballisager

LÆS MERE OM KONSULENTHUSET BALLISAGER