Konsulenthuset ballisager: Hvem er vi?

Konsulenthuset ballisager er en landsdækkende, mellemstor HR-virksomhed. Vi er specialister i outplacement, karriererådgivning og rekruttering, hvor vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden. Vi karriererådgiver også private, internationale ægtefæller (Spouses) og “fastbrændte medarbejdere”.

Men det havde du nok allerede gættet. Så her kommer noget, du måske ikke vidste om os:

0
Grundlagt
0
Medarbejdere
0
Lokalafdelinger
0
Omsætning (i mio.)
0
Kandidater i job
0
Jobcentre som kunder
0
Rekrutteringsprocesser
0
Outplacement-kunder

BALLISAGERS DNA:

Vidensbaseret rådgivning

 • Den faglige speeder trykket helt i bund

  Som medarbejder hos Konsulenthuset ballisager er du en del af en ambitiøs virksomhed. Vi er ikke bange for at sætte barren højt!

  I hverdagen betyder det, at der bliver stillet høje krav til faglighed, samarbejdsevner og lysten til at lære nyt og gøre ting bedre.

  Vi arbejder i et spændende fagligt miljø, der konstant er i udvikling – og du skal være parat til at udvikle dig i samme takt.

  Hovedparten af medarbejderne hos Konsulenthuset ballisager har en videregående uddannelse eller en bred erhvervskarriere ”i bagagen” – eller begge dele.

 • Uddannelse, kompetenceudvikling & videndeling

  Vi gennemfører egen excellent-uddannelse for konsulenter efter 1-2 års ansættelse – indtil da består kompetenceudviklingen af supervision, mentorordning og learning by doing.

  Derudover investerer vi løbende i at uddanne vores medarbejdere. F.eks. deltog 13 af vores konsulenter på en projektlederuddannelse på Erhvervsakademi Aarhus i foråret ’18, mens samme antal deltog på en uddannelse i strategisk salg i efteråret ’18.

  Vi har også en intern uddannelsespulje, som vores medarbejdere kan søge.

 • Sociale arrangementer på tværs af afdelinger

  Med afdelinger fordelt over hele landet er det vigtigt, at vi jævnligt samles for at skabe et godt socialt sammenhold på tværs af landsdele og forretningsområder.

  Derfor holder vi hvert år en forårssamling (videndeling og faglighed), sommercamp (videndeling, faglighed, DHL stafet og teamwork) og julefrokost (videndeling, jukeboks og dans – masser af dans).

  Du kan få en lille forsmag på vores samlinger i videoen.

Historien om Konsulenthuset ballisager…

… starter i marts 2008, hvor Konsulenthuset ballisager A/S blev CVR-registreret.

Eller – faktisk starter rejsen lidt tidligere. Rejsen starter faktisk tilbage i 1999, hvor en nyuddannet cand.scient.pol.’er, i skikkelse af Morten Ballisager (jep, det er ham til højre på billedet), oplevede behovet for vidensbaseret karrieresparring. Et behov, som han ikke selv fik dækket i tilstrækkelig grad som ledig. Manglen på samme sparring og assistance udviklede sig dengang til 8 måneder som “bad performing” jobsøger, inden han fik et job.

Men en fyreseddel i 2007 tændte atter op for drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark. Et konsulenthus, hvor rådgivningen består af solid viden og fakta frem for varmluftige, udokumenterede floskler.

I dag er Konsulenthuset ballisager et mellemstort landsdækkende konsulenthus med omkring 80 medarbejdere. Og ambitionen har ikke ændret sig. Ambitionen er fortsat at være et af Danmarks dygtigste konsulenthuse indenfor rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

Morten Ballisager

“Jeg synes generelt, at det er et firma, hvor folk har sig selv med på arbejde, bruger sig selv og viser, at de gerne vil bidrage og hjælpe hinanden.”

Kirstine Kjellerup Gadensgaard, Seniorkonsulent

Kunne du tænke dig at blive en del af ballisager-holdet?

Så er du altid velkommen til at søge uopfordret hos os – vi kigger løbende ansøgningerne igennem.

Billede: Konsulenthuset ballisagers 10-års jubilæumstur til Milano, maj 2018