Konsulenthuset ballisager: Hvem er vi?

Hos Konsulenthuset ballisager er vi specialister i en lang række HR-discipliner som employer branding, outplacement, rekruttering og karriererådgivning.  Vores rådgivning er videnbaseret og vi er kendte for årligt at udgive Rekrutteringsanalysen og Kandidatanalysen. Vi gør os umage for at finde den rette løsning til den konkrete udfordring, og vi kan støtte vores samarbejdspartnere igennem hele medarbejderrejsen.

Derudover har vi et søsterselskab, Ballisager Executive, hvor vi hjælper ledere med at udvikle sig selv og holdet – og hjælper topledere med succes i jobskiftet.

Her kommer noget, du måske ikke vidste om os:

0
Grundlagt
0
Medarbejdere
0
Lokalafdelinger
0
har hentet vores analyser
0
Kandidater i job
0
Jobcentre som kunder
0
Rekrutteringsprocesser
0
Outplacement-kunder

FORRETNINGSOMRÅDER OG KUNDER:

Outplacement for opsagte medarbejdere
Rekruttering af ledere & specialister
Karriererådgivning for ledige

Arbora global logo
 • Den faglige speeder trykket helt i bund

  Som medarbejder hos Konsulenthuset ballisager er du en del af en ambitiøs virksomhed. Vi er ikke bange for at sætte barren højt!

  I hverdagen betyder det, at der bliver stillet høje krav til faglighed, samarbejdsevner og lysten til at lære nyt og gøre ting bedre.

  Vi arbejder i et spændende fagligt miljø, der konstant er i udvikling – og du skal være parat til at udvikle dig i samme takt.

  Hovedparten af medarbejderne hos Konsulenthuset ballisager har en videregående uddannelse eller en bred erhvervskarriere ”i bagagen” – eller begge dele.

 • Uddannelse, kompetenceudvikling & videndeling

  Vi ønsker at skabe gode rammer for udvikling i Konsulenthuset ballisager, og gennemfører hvert år en række kompetencegivende aktiviteter.

  Vores faglige teamsamlinger udgør en central del af kompetenceudviklingen, hvor vores dedikerede teams samles for at dykke ned i fagligt relevante emner og udveksle viden med hinanden.

  Vi investerer i at uddanne vores medarbejdere og tilbyder bl.a. en intern uddannelsespulje. Puljen giver medarbejderne mulighed for at ansøge om kompetencegivende kurser, som både styrker faglige eller personlige kompetencer, og samtidig bidrager til opfyldelsen af vores strategiske mål for året.

 • Sociale arrangementer på tværs af afdelinger

  Med afdelinger fordelt over hele landet er det vigtigt, at vi jævnligt samles for at skabe et godt socialt sammenhold på tværs af landsdele og forretningsområder.

  Derfor holder vi hvert år en sommercamp i september og en nytårsgalla i januar. På sommercampen ser vi tilbage på året, der er gået, og gennemgår næste års strategi. Vi har også faglige oplæg og laver teamøvelser. Nytårsgallaen indledes med en status på strategien, efterfulgt af teamøvelser og videndeling. Begge arrangementer afslutter vi med middag, musik og dans.

  Du kan få en lille forsmag på vores samlinger i videoen.

Historien om Konsulenthuset ballisager…

… starter i marts 2008, hvor Konsulenthuset ballisager A/S blev CVR-registreret.

Eller – faktisk starter rejsen lidt tidligere. Rejsen starter faktisk tilbage i 1999, hvor en nyuddannet cand.scient.pol.’er, i skikkelse af Morten Ballisager (jep, det er ham til højre på billedet), oplevede behovet for vidensbaseret karrieresparring. Et behov, som han ikke selv fik dækket i tilstrækkelig grad som ledig. Manglen på samme sparring og assistance udviklede sig dengang til 8 måneder som “bad performing” jobsøger, inden han fik et job.

Men en fyreseddel i 2007 tændte atter op for drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark. Et konsulenthus, hvor rådgivningen består af solid viden og fakta frem for varmluftige, udokumenterede floskler.

I dag er Konsulenthuset ballisager et mellemstort landsdækkende konsulenthus med omkring 80 medarbejdere. Og ambitionen har ikke ændret sig. Ambitionen er fortsat at være et af Danmarks dygtigste konsulenthuse indenfor rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

Morten Ballisager

Jeg er stolt over at være en del af ballisager, både i forhold til fagligheden og den evige stræben efter højeste kvalitet i opgaverne, men også fordi der er god energi på arbejdspladsen med plads til udvikling, humor og nye idéer med respekt for kunden, hinanden, opgaverne og ikke mindst kandidaterne.

Thomas Wehrsdorf, Konsulent

Kunne du tænke dig at blive en del af ballisager-holdet?

Så er du altid velkommen til at søge uopfordret hos os – vi kigger løbende ansøgningerne igennem.

Billede: Konsulenthuset ballisager september 2021