KarriereKickstarter2019-03-05T14:39:05+02:00

KarriereKickstarter:
Kickstart din karriere med online karriererådgivning

Karrierekickstarter kan gennemføres derhjemme, i bussen, eller som tiltrængt afbræk fra studiet. Forløbet foregår nemlig primært online og består af følgende:

  • Små korte online-videoer & 4 webinarer: Forløbet består af en række korte online-videoer, som i alt varer én times tid, fordelt på fire temaer. Hvert tema afsluttes med et webinar á 30 minutters varighed, dvs. fire webinarer i alt.

  • Snack Size vidensnyhedsbreve med konkrete jobsøgningsråd leveret direkte i din indbakke

  • En Karrieredag i slutningen af forløbet. På Karrieredagen i slutningen af forløbet møder du repræsentanter fra spændende virksomheder og har mulighed for at få sparring på din jobsøgning.

  • Ekskusivt mentornetværk med 50+ mentorer fra erhvervslivet, som kan hjælpe dig med din karriereplanlægning og jobsøgning.

  • Handlingsplan og masser af ekstramateriale: Vi sikrer, at du kommer godt videre. Derfor vil du ved forløbets afslutning have udarbejdet en konkret handlingsplan, som skal hjælpe dig i din jobsøgning. Desuden får du her adgang til vores login-område for jobsøgere, der er spækket med materiale, der kan gøre dig endnu skarpere.

  • Karriererådgiver-hotline: Her har du mulighed for løbende dialog og for at sende dine spørgsmål forud for webinarerne.

Deltager på KarriereKickstarter, foråret ’18:
Det fik jeg ud af forløbet

Julie Navntoft
Ansvarlig for KarriereKickstarter

Mød din underviser på KarriereKickstarter: Julie Navntoft

Hey! Mit navn er Julie, og jeg glæder mig til at være din sparringspartner, rådgiver og konsulent under hele KarriereKickstarter-forløbet.

Jeg ved, hvad det vil sige at bevæge sig rundt i specialejunglen – og ligeså vel hvordan det er at være nyuddannet jobsøger. Det er nemlig ikke særlig mange år siden, det var mig, der stod på tærsklen til mit første arbejde.

I min tid hos Konsulenthuset ballisager har jeg været så heldig at få lov at undervise og rådgive rigtig mange unge dimittender som dig selv på vejen mod deres første – eller næste – arbejde, og jeg har efterhånden en hel del rådgivningstimer med mig i bagagen, som jeg glæder mig til at sætte i spil sammen med dig.

Jeg håber at kunne bidrage med nye perspektiver og masser af konkrete råd, så du kan komme rigtig godt i gang med dit arbejdsliv.

Hvem er Konsulenthuset ballisager?

  • Landsdækkende konsulenthus med 80 ansatte og 13 afdelinger

  • Specialister inden for karriererådgivning, rekruttering og outplacement

  • Siden 2008 har vi hjulpet over 35.000 nyuddannede akademikere med at komme i job.

  • Udgiver en årlig rekrutteringsanalyse, hvor virksomhedernes rekrutterings-adfærd afdækkes. Læs mere her.

Karrieredagen: En dag med fuld fokus på din jobsøgning

På Karrieredagen står din jobsøgning i fokus, og vores mål med dagen er at hjælpe dig så tæt på dit første job som muligt – ved hjælp af sparring, rådgivning og inspiration fra både virksomheder, karriererådgivere og tidligere jobsøgere.

Nogle af de virksomheder, der deltog på Karrieredagen i foråret, har i øvrigt efterladt nogle gode råd til dig:

HR-partner i Salling Group:
Mit bedste råd til en nyuddannet akademiker

Brand Manager i CULT:
Mit bedste CV-råd til en nyuddannet akademiker