Jobsøger2018-09-05T09:05:05+00:00

JOBSØGER HOS BALLISAGER

Her på siden finder du al den nødvendige info, du har brug for som jobsøger hos ballisager. Se evt. også vores login-område via menupunktet længere oppe.

Jobsøgningsforløb
Find din by og dit jobsøgningsforløb her!
Jobagent i ballisagers CV-database

JOBAGENT

Ønsker du at blive informeret, når der bliver slået jobmuligheder op via Konsulenthuset ballisagers jobdatabase? Så tilmeld dig vores jobagent her.

DOWNLOAD FAKTAARK:
SYV MULIGHEDER FOR AT ANSÆTTE EN JOBSØGER

Få overblikket over alle tilskudsordninger her!

KONSULENTHUSET BALLISAGERS REKRUTTERINGSANALYSE

Hvert år gennemfører vi en rekrutteringsanalyse, hvor vi undersøger virksomhedernes rekrutteringsadfærd og præferencer, så vi kan rådgive jobsøgerne ud fra viden frem for varmluftige floskler. I 2018 medvirkede 927 private og offentlige virksomheder i undersøgelsen.

Hent analysen fra 2018 her!
Oversigt alle analyser
“Forløbet hos Konsulenthuset ballisager blev en rigtig god oplevelse. Først og fremmest fik jeg brugbar sparring fra kompetente konsulenter, der har god kontakt til virksomhederne. Og så var det et stort plus, at der er en god og uhøjtidelig atmosfære med dialog i øjenhøjde.”
Mads Melgaard Kristensen, Kandidat i oplevelsesøkonomi

BALLISAGERS JOBBAROMETER:
OPDATERET VIDEN OM DET DANSKE ARBEJDSMARKED

Hvert kvartal udarbejder Konsulenthuset ballisager et Jobbarometer for at tage temperaturen på det danske arbejdsmarked. I hver udgave af Jobbarometret forsøger vi at give et nuanceret billede af de nyeste emner og tendenser inden for området, så du er godt klædt på i din jobsøgning.

Hent nyeste barometer her!
Oversigt alle Jobbarometre