Håndbogen2019-08-15T14:26:08+02:00

5-STJERNET JOBSØGNINGSHÅNDBOG

Her er bogen, du kan bruge til at sparke døren ind til dit næste job

  • Den er konkret og lige til at bruge
  • Den er bygget på fakta og ikke floskler
  • Den er fyldt med gode eksempler
  • Du bliver klædt på til at blive en (endnu) bedre jobsøger

Håndbogen er en integreret del af alle vores outplacementforløb, og flere elementer fra bogen bruges også flittigt i vores karriererådgivning.

Moderne jobsøgning er skrevet af Stine Munch Andersen og Morten Ballisager
med tekstbidrag fra bl.a. kendte sportsfolk og danske HR-chefer.
Bogen kan købes for kr. 200 inkl. moms.
Fragt: 60 kr.
(Når vi har registeret betalingen, sender vi bogen inden for 3 arbejdsdage)

Håndbog i Moderne jobsøgning

OMTALE AF HÅNDBOGEN I MODERNE JOBSØGNING

“Bogen er udviklet over flere år til konsulenthusets kunder, og det var egentligt ikke meningen, at den skulle ud til en bredere offentlighed. Men nu er den her – og tak for det; for bogen er en fremragende håndbog i jobsøgning, onduleret på en velskrevet måde og understøttet af gode illustrationer”

“De to skribenter viser stor respekt for den jobsøgende – de er i øjenhøjde med dem, der lige nu har “job-timeout” og de bygger deres råd på faktuel viden, dels fra den årlige rekrutteringsundersøgelse som konsulenthuset selv gennemfører og dels fra dyb erfaring med at rådgive jobsøgende”

Anmeldelse i JP´s karrieretillæg d.13. april
Jeres kapitel om ansøgning er rigtig godt, fordi det gennemgår, hvordan man kan beskrive værdien man kan tilføre over for arbejdsgiver
Bente Toft, EPG-editor at YouSee
Moderne jobsøgning er et effektivt værktøj. Den er inspirerende, informativ, overskuelig og nem at arbejde med. Den virker! Så kort kan det faktisk siges!
Allan Poulsen, jobsøgende tekstforfatter
Dejligt med en bog, der giver helt konkrete og meget brugbare input og værktøjer til at arbejde med jobsøgning. Og så sætter den ord på de følelser, der ofte er i spil i forskellige faser af en jobsøgningsperiode. Gør næsten jobsøgning til en positiv oplevelse
TDC kandidat

LÆS UDVALGTE KAPITLER FRA BOGEN