Kunder inden for outplacement

Ballisagers’ kunder inden for outplacement tæller mange forskellige mellemstore og store virksomheder inden for både det private og det offentlige.

Vi varetager både individuelle processer (individuelle møder med den opsagte) og større afskedigelsesrunder, hvor vi også kan hjælpe ledelsen med at blive klædt på til at håndtere den svære proces.

Forneden har vi samlet et udvalg af de virksomheder, vi har hjulpet med outplacement.

Line Ehlers fra PR Electronics fortæller om, hvordan det er at være kunde hos ballisager

KUNDECASE

Siemens Wind Power: En øjenåbner for opsagte medarbejdere

Siemens Wind Power har i flere år brugt Konsulenthuset ballisager til at varetage outplacementforløb på 6-12 samtaler for både ingeniører, produktionsmedarbejdere og ledende medarbejdere. En fleksibel aftale og en opdateret, vidensstærk rådgivning har været to af de afgørende årsager til at vælge ballisager som outplacement-leverandør, ifølge HR-direktør i Siemens Wind Power, Thomas Bundgaard.

  • En fleksibel rammeaftale: Siemens Wind Power har mulighed for enten at tilbyde sine opsagte medarbejdere 6 eller 12 outplacement-samtaler alt afhængigt af medarbejdernes behov samt niveau i organisationen.
  • Opdateret, vidensbaseret rådgivning: Thomas Bundgaard lægger vægt på, at en outplacement-udbyder kan tilbyde en opdateret viden og rådgivning om arbejdsmarkedet, kompetencekrav samt de digitale muligheder som jobsøger.
Ene Krog
Ene KrogDirektør

Vil du høre mere om, hvordan du bedst tilrettelægger en fyringsrunde?

Der er nok at tage fat i. Vi guider dig og din virksomhed sikkert forbi faldgruber og shitstorms og sikrer jer en professionelt og menneskeligt håndteret fyringsrunde.

Send os en forespørgsel ved at udfylde formularen – vi vender tilbage snarest muligt.