Virksomhed 2018-01-03T08:26:00+00:00

VIRKSOMHEDER

Vi tilbyder en række løsninger til både private og offentlige
virksomheder i alle størrelser. Få overblikket her:

KONSULENTHUSET BALLISAGERS REKRUTTERINGSANALYSE

Hvert år gennemfører vi en rekrutteringsanalyse, hvor vi undersøger virksomhedernes rekrutteringsadfærd og præferencer, så vi kan rådgive jobsøgerne ud fra viden frem for varmluftige floskler. I 2017 medvirkede 878 private og offentlige virksomheder i undersøgelsen.

Hent analysen fra 2017 her!
Oversigt alle analyser

KUNDER:

Outplacement for opsagte medarbejdere
Rekruttering af ledere & specialister
Karriererådgivning for ledige

  • Karriererådgivning: Vi har siden 2008 hjulpet over 60 forskellige jobcentre i landets 98 kommuner med at bringe ledige jobsøgende i arbejde.

  • Rekruttering: Vi hjælper virksomheder med at rekruttere ledere og specialister i hele landet – både inden for Search & Selection. Forretningsområdet har de seneste år været støt stigende og varetages i dag af fastansatte konsulenter, der tilsammen har mange hundrede rekrutteringsprocesser bag sig.

  • Outplacement: Vi har hjulpet flere af landets største virksomheder med outplacement-opgaver – både ift. at klæde ledelsen ordentligt på ved opsigelser og ift. at hjælpe opsagte medarbejdere ordentligt videre.

Kunder ballisager rekruttering outplacement
LÆS MERE OM VORES KUNDER HER!

VIRKSOMHEDSPANEL:

Ekspertpanel og samarbejdspartnere med over 2.000 virksomheder

Som deltager i ballisagers virksomhedspanel får du mulighed for at være helt tæt på jobsøgerne og at efterspørge konkrete profiler til jeres ledige stillinger. Det er uforpligtende. Det er omkostningsfrit. Og det er en gevinst for både jer og jobsøgerne.

  • Inspiration og netværk: Hvert år bliver du inviteret til en HR-dag med mulighed for at netværke med andre virksomheder og deltage i et inspirerende oplæg. Senest har vi haft besøg af Christian Ørsted, Ulrik Wilbek og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.
  • Samarbejdspartner til rekruttering: I får mulighed for at bruge ballisager, når I har behov for en ny medarbejder. Det er uforpligtende, enkelt og omkostningsfrit. På forespørgsel modtager I forhånds-screenede CV’er på relevante jobsøgere fra vores forløb.
  • Branding: I får mulighed for at præsentere jeres virksomhed på vore kurser for jobsøgere.
  • Gratis rådgivning: I får gratis rådgivning om det, vi kalder ”støtteansættelser” – det kan være virksomhedspraktik og job med løntilskud.
  • Social ansvarlighed: Som deltager i panelet styrker I virksomhedens sociale ansvarlighed, og I får mulighed for at hjælpe jobsøgere videre på arbejdsmarkedet.

Hør spilvirksomheden Funday Factory fortælle om sit tætte samarbejde med os

LÆS MERE OM VORES 2.000 VIRKSOMHEDER I VIRKSOMHEDSPANELET!