SIDDER DU I EN VIRKSOMHED?

Vi tilbyder en række løsninger til både private og offentlige
virksomheder i alle størrelser. Få overblikket her.

42%
af virksomhederne synes, at det sværeste i rekrutteringsprocessen er at finde relevante kandidater.

VIRKSOMHEDSPANEL MED OVER 2.000 VIRKSOMHEDER

Som deltager i ballisagers virksomhedspanel får du mulighed for at være helt tæt på jobsøgerne og at efterspørge konkrete profiler til jeres ledige stillinger. Det er uforpligtende. Det er omkostningsfrit. Og det er en gevinst for både jer og jobsøgerne.

  • Inspiration og netværk: Hvert år bliver du inviteret til en HR-dag med mulighed for at netværke med andre virksomheder og deltage i et inspirerende oplæg. Senest har vi haft besøg af Christian Ørsted, Ulrik Wilbek og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.
  • Samarbejdspartner til rekruttering: I får mulighed for at bruge ballisager, når I har behov for en ny medarbejder. Det er uforpligtende, enkelt og omkostningsfrit. På forespørgsel modtager I forhånds-screenede CV’er på relevante jobsøgere fra vores forløb.
  • Branding: I får mulighed for at præsentere jeres virksomhed på vore kurser for jobsøgere.
  • Gratis rådgivning: I får gratis rådgivning om det, vi kalder ”støtteansættelser” – det kan være virksomhedspraktik og job med løntilskud.
  • Social ansvarlighed: Som deltager i panelet styrker I virksomhedens sociale ansvarlighed, og I får mulighed for at hjælpe jobsøgere videre på arbejdsmarkedet.
LÆS MERE OM VORES VIRKSOMHEDSPANEL

REKRUTTERINGSANALYSEN 2016

Konsulenthuset ballisager har igen i 2016 gennemført den årlige rekrutteringsanalyse for at undersøge virksomhedernes rekrutteringsadfærd og præferencer. 854 virksomheder har medvirket i undersøgelsen og har bl.a. givet svar på, hvilken kanal de har været flittigst til at bruge i deres seneste ansættelsesproces.

Hent nyeste analyse her!
Oversigt alle analyser.

HØR SPILVIRKSOMHEDEN FUNDAY FACTORY
 FORTÆLLE OM DERES SAMARBEJDE MED
KONSULENTHUSET BALLISAGER

BALLISAGERS JOBBAROMETER:
OPDATERET VIDEN OM DET DANSKE ARBEJDSMARKED

Hvert kvartal udarbejder Konsulenthuset ballisager et Jobbarometer for at tage temperaturen på det danske arbejdsmarked. I hver udgave af Jobbarometret forsøger vi at give et nuanceret billede af de nyeste emner og tendenser inden for området, så vores konsulenter er klædt godt på i deres rådgivning.

Hent nyeste barometer her!
Oversigt alle Jobbarometre