Virksomhed2019-12-18T09:03:08+01:00

Vi hjælper virksomheder med rekruttering, outplacement og jobrådgivning for Spouses samt “fastkørte” medarbejdere.

Rekrutteringsanalysen:
Rekrutteringsviden fra knap 1.000 arbejdsgivere

Hvert år gennemfører vi en rekrutteringsanalyse, hvor vi undersøger virksomhedernes rekrutteringsadfærd og præferencer, så vi kan rådgive jobsøgerne ud fra viden frem for varmluftige floskler. I 2019 medvirkede 934 private og offentlige virksomheder i undersøgelsen.

Hent analysen fra 2019 her!
Oversigt alle analyser

VIRKSOMHEDSPANEL:

Ekspertpanel og samarbejdspartner med 2.000+ virksomheder

Som deltager i ballisagers virksomhedspanel får du mulighed for at være helt tæt på jobsøgerne og at efterspørge konkrete profiler til jeres ledige stillinger. Det er uforpligtende, omkostningsfrit og en gevinst for både jer og jobsøgerne.

  • Inspiration og netværk: Hvert år bliver du inviteret til en HR-dag med mulighed for at netværke med andre virksomheder og deltage i et inspirerende oplæg. Senest har vi haft besøg af Astrid Haug, Soulaima Gourani, Christian Ørsted og Ulrik Wilbek.
  • Samarbejdspartner ved nyansættelser: På forespørgsel modtager I forhånds-screenede CV’er på relevante jobsøgere fra vores forløb.
  • Gratis rådgivning: I får gratis rådgivning om det, vi kalder ”støtteansættelser” – det kan være virksomhedspraktik og job med løntilskud.
  • Social ansvarlighed: Som deltager i panelet styrker I virksomhedens sociale ansvarlighed, og I får mulighed for at hjælpe jobsøgere videre på arbejdsmarkedet.
Læs mere om virksomhedspanelet her!
Anders Leicht, Kreativ direktør, Funday Factory
Medlem af virksomhedspanelet