Virksomhedsrettet kompetenceudvikling med ballisager2018-06-27T12:10:53+02:00

Vil du blive endnu klogere på virksomhedernes behov og dit lokale arbejdsmarked? Så kig med her.

Nu kan jobkonsulenter nemlig få skærpet deres virksomhedsrettede kompetencer – og samtidig få det medfinansieret af STAR (Læs om puljen her).

Det ligger i vores DNA at være millimetertæt på virksomhederne. Og det ligger også i vores DNA at være interesserede i den nyeste viden om arbejdsmarkedet og de nyeste rekrutteringstendenser.

Derfor kan vi tilbyde en unik værktøjskasse, der er fyldt med erfaring, viden og praksisnære tips til, hvordan man vinkler god virksomhedsservice og arbejder virksomhedsrettet i samtaleforløb.

Et kompetenceudviklings-projekt med os kan f.eks. indeholde følgende:

Viden om virksomhederne:

 • Hvordan rekrutterer virksomhederne? Hvad er der på spil, når virksomhederne rekrutterer, og hvad forsøger de at opnå og undgå? Vi bidrager bl.a. med viden fra vores årlige rekrutteringsanalyse.

Det lokale arbejdsmarked:

 • Hvilke rekrutteringsudfordringer har dine lokale virksomheder? Vi klæder på med viden fra vores halvårlige Jobbarometer og STARs virksomhedsrettede værktøjskasse.

Jobkonsulenternes virksomhedsfokus:

 • Skab handling hos borgerne med afsæt i fakta fra rekrutteringsanalysen.

 • Brug din viden om arbejdsmarkedet til at afholde virksomhedsrettede møder.

 • Bred jobmålet ud; få borgerne til at byde ind på jobs, der ikke nødvendigvis ligger inden for deres primære jobmål (= udfordre den faglig og geografisk mobilitet).

 • Virksomhedskontaktens tre faser – forberedelse, handling og efterbehandling

 • Ringeworkshop, hvor teorien omsættes til praksis og jobordrer

 • Individuel supervision på virksomhedskontakten

Hvorfor vælge ballisager til at kompetenceudvikle?

 • Praksisnært program: Vi er erfarne og praksisstærke analytikere. Når vi bidrager til kompetenceudviklingsprocesser, så er vi altid fokuserede på enkle principper, der kan omsættes enkelt af praktikere – og bruger dermed lidt mindre krudt på at trække en teori ned over det handlingsorienterede. Og så tager vi naturligvis altid afsæt i jobcentrets nuværende praksis og udfordringer.

 • Viden og fakta: Vi tager afsæt i fakta om, hvad der rører sig på virksomhedernes rekrutteringsgange og omsætter det til brugbar rådgivningsviden. Vi er, som I nok allerede ved, fakta-begejstrede og bruger ofte konkret data og viden i vore processer.

 • Erfarne rådgivere: Vi trækker naturligvis også på vores skarpeste og mest erfarne karriererådgivere, der desuden har fået en supervisions-uddannelse.

 • Rekrutteringsbureau: Qua vores arbejde som rekrutteringsbureau er vi vant til at udfordre virksomhederne på deres ønsker, behov og krav til næste medarbejder – særligt inden for brancher med lav ledighed. De spørgeteknikker lærer vi gerne fra os.

Morten Ballisager
Morten BallisagerDirektør

Interesseret i at høre, hvordan et samarbejde med os kunne se ud?

Så er du (eller din chef) velkommen til at skrive direkte til vores direktør Morten Ballisager på mb@ballisager.com  – så kontakter han dig snarest.

Vi hjælper naturligvis også gerne med ansøgningen. Læs mere om, hvordan du kan ansøge til STARs pulje ved at klikke her.