Virksomhedspanel Virksomhed2018-05-18T09:07:14+00:00

VIRKSOMHEDSPANEL

Hos Konsulenthuset ballisager er vi specialister i at matche virksomheder med kompetente jobsøgere. Hver dag rådgiver vi mange hundrede jobsøgere. Og hver dag hjælper vi mange virksomheder med at rekruttere. Vi kender behovene på begge sider af bordet – og det vil komme jeres virksomhed til gode.

Dit udbytte af virksomhedspanelet

  • Hjælp til alle jobsøgere: Du bidrager med din viden til vores årlige Rekrutteringsanalyse og giver dermed alle jobsøgere en retningslinje for, hvordan de skal målrette deres jobsøgning til dine og dine ansættende konkollegaers rekrutteringspræferencer.

  • Inspiration og netværk: Hvert år bliver du inviteret til en HR-dag med mulighed for at netværke med andre virksomheder og deltage i et inspirerende oplæg. Senest har vi haft besøg af Ulrik Wilbek og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

  • Samarbejdspartner til rekruttering: I får mulighed for at bruge ballisager, når I har behov for en ny medarbejder. Det er uforpligtende, enkelt og omkostningsfrit. På forespørgsel modtager I forhånds-screenede CV’er på relevante jobsøgere fra vores jobsøgningsforløb.

  • Branding: I får mulighed for at præsentere jeres virksomhed på vore kurser for jobsøgere.

  • Rådgivning omkring tilskudsordninger & støtteansættelser: I får gratis rådgivning om det, vi kalder ”støtteansættelser” – det kan være virksomhedspraktik og job med løntilskud.

Vil du vide mere om vores panel?

Så kontakt os gerne på:

Tlf. 70 29 40 50
Mail: info@ballisager.com

Det er gratis og uforpligtende at være med i virksomhedspanelet, og vi anbefaler, at det er en med ansvar for ansættelser, der fungerer som jeres kontaktperson.

TILMELD DIG BALLISAGERS VIRKSOMHEDSPANEL

– og bliv en del af et eksklusivt panel med over 2.000 offentlige og private virksomheder

FÅ OVERBLIK OVER ALLE VIRKSOMHEDERNE I VIRKSOMHEDSPANELET HER!

En årlig HR-dag for alle paneldeltagere

Hvert år afholder ballisager en HR-dag for alle virksomheder i Virksomhedspanelet.

I 2016 havde vi inviteret Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter til bogen “Livsfarlig ledelse”. Få en lille bid af stemningen i vores video til højre.

To paneldeltagere taler ud…

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE