Virksomhedspanel Virksomhed 2017-09-14T08:31:35+00:00

VIRKSOMHEDSPANEL

Hos Konsulenthuset ballisager er vi specialister i at matche virksomheder med kompetente jobsøgere. Hver dag rådgiver vi mange hundrede jobsøgere. Og hver dag hjælper vi mange virksomheder med at rekruttere. Vi kender behovene på begge sider af bordet – og det vil komme jeres virksomhed til gode.

Vær tæt på jobsøgerne
Som deltager i ballisagers virksomhedspanel er jeres virksomhed ”tæt på” jobsøgerne, og I har mulighed for, ganske uforpligtende, at efterspørge konkrete profiler til jeres ledige stillinger.

Vi kan desuden etablere en virksomhedspraktik eller et løntilskud, hvis der er behov for, at virksomhed og kandidat ser hinanden an før en fast ansættelse.

Vil du vide mere?
Det er gratis og uforpligtende at være med i virksomhedspanelet, og vi anbefaler, at det er en med ansvar for ansættelser, der fungerer som jeres kontaktperson.

Kontakt os
Tlf. 70 29 40 50
Mail: info@ballisager.com

TILMELD DIG BALLISAGERS VIRKSOMHEDSPANEL

– og bliv en del af et eksklusivt panel med over 2.000 offentlige og private virksomheder

FÅ OVERBLIK OVER ALLE VIRKSOMHEDERNE I VIRKSOMHEDSPANELET HER!

DIT UDBYTTE

  • Inspiration og netværk: Hvert år bliver du inviteret til en HR-dag med mulighed for at netværke med andre virksomheder og deltage i et inspirerende oplæg. Senest har vi haft besøg af Ulrik Wilbek og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.
  • Samarbejdspartner til rekruttering: I får mulighed for at bruge ballisager, når I har behov for en ny medarbejder. Det er uforpligtende, enkelt og omkostningsfrit. På forespørgsel modtager I forhånds-screenede CV’er på relevante jobsøgere fra vores forløb.
  • Branding: I får mulighed for at præsentere jeres virksomhed på vore kurser for jobsøgere.
  • Gratis rådgivning: I får gratis rådgivning om det, vi kalder ”støtteansættelser” – det kan være virksomhedspraktik og job med løntilskud.
  • Social ansvarlighed: Som deltager i panelet styrker I virksomhedens sociale ansvarlighed, og I får mulighed for at hjælpe jobsøgere videre på arbejdsmarkedet.

EN ÅRLIG HR-DAG FOR ALLE PANELDELTAGERE

Hvert år afholder ballisager en HR-dag for alle virksomheder i Virksomhedspanelet.

I 2016 havde vi inviteret Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter til bogen “Livsfarlig ledelse”. Få en lille bid af stemningen i vores video til højre.

“Vi synes, at vi som virksomhed har et ansvar for at hjælpe dimittender ud på arbejdsmarkedet. Derfor ansætter vi kandidater fra ballisager i løntilskud eller virksomhedspraktik for at hjælpe dem til at få noget praktisk erfaring – og så gør det bestemt ikke noget, at de også er gode til at udfordre os og skabe værdi.”
Ané Gyldholm, Cewe Nordic

STADIG I TVIVL? HØR TO PANELISTER FORTÆLLE, HVAD DE FÅR UD AF PANELET

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE