Rekrutteringsbureau

Konsulenthuset ballisager er et rekrutteringsbureau med kontorer rundt i hele Danmark og med mange års erfaring med rekruttering af specialister, ledere og andre nøgleprofiler.

Vores rekrutteringskonsulenter holder til i København, Aarhus, Aalborg og Odense, og vi rekrutterer i hele Hovedstadsområdet, Sjælland, Jylland samt på hele Fyn.

Vi har hjulpet med at rekruttere mange hundrede specialister og ledere på tværs af forskelige brancher. Du kan bl.a. læse mere om udvalgte kunder, brancher og stillingstyper her.

Vidensbaseret rekrutteringsbureau

For os er det vigtigt, at al vores rekruttering og rådgivning herom foregår på en vidensbaseret grundlag:

Send forespørgsel

Rekrutteringsbureau for ledere og specialister på tværs af brancher

Vores erfaring som rekrutteringsbureau fordeler sig på flere forskellige niveauer – primært ledere og specialister – og i mange forskellige brancher – alt fra IT-, bygge- og anlægbranchen til finans-, fødevare- og transportbranchen.

Uanset hvilken branche vi har rekrutteret til, har det været på hhv. leder- eller specialistniveau.

Her er et udpluk af de stillinger, vi som rekrutteringsbureau har hjulpet med at besætte:

  • IT-specialist eller IT-arkitekt
  • Salgschef eller Account Manager

  • Kommunikationschef

  • Regnskabschef & Controller
  • Indkøbs- og Marketingdirektør

  • IT-udviklingschef

FAQ: Pris, proces mm.

Hvorfor skal jeg bruge et rekrutteringsbureau?

Du får specialiserede kompetencer, sparer tid og bliver udfordret på dine krav / forestillinger / ønsker til din næste medarbejder. Samtidig kan en ekstern fagperson sparre med dig om HR-/rekrutterings-beslægtede områder såsom Onboarding, Employer Branding mm.

Hvordan arbejder I som rekrutteringsbureau?

Vi starter altid en proces med et foranalyse-møde, hvor jeres ønsker og krav, arbejdsopgaverne, stillingens betydning ift. strategien osv. drøftes. Derefter sættes hele rekrutteringsapparatet i gang, herunder annoncering, Search osv.

Hvad koster det at bruge jer som rekrutteringsbureau?

Prisen for en rekruttering kan variere meget og afhænger af kandidatens profil, ledelsesniveauet, branchen, kandidatmarkedet og jeres krav til profilen.

Vi giver altid et skræddersyet tilbud.

Send forespørgsel