Video: Højdepunkter fra ballisagers HR-dage med Soulaima Gourani

Af |2017-11-15T15:24:10+02:0018 april, 2017|
Læsetid: 2 min.

Den 6. & 7. april havde vi besøg af Soulaima Gourani til vores årlige HR-arrangementer for særlige samarbejdspartnere og kunder. Temaet for de to dage var de nye generationer på arbejdsmarkedet. Vi har samlet noget eksklusivt indhold om emnet her på siden – både i video- & tekst-format – som du kan lade dig inspirere af.

Q & A: Tre hurtige spørgsmål til Soulaima Gourani

Efter vores arrangement den 7. april fik vi lejlighed til at stille Soulaima tre hurtige spørgsmål. Se hendes svar forneden.

#1 Hvad skal du være opmærksom på, når du rekrutterer en generation Y’er eller Z’er?

#2 Hvorfor har alle virksomheder brug for en medarbejder fra generation Y & Z?

#3 Hvad er dit bedste råd til en jobsøger fra generation Y & Z?

Overblik: Baby Boomers, generation X & generation Y

Generationsoverblik Baby Boomers generation X generation Y

“Om få år skal fem forskellige generationer arbejde sammen på det danske arbejdsmarked. Aldrig før har vi oplevet noget tilsvarende.”

Sådan lød det fra Soulaima Gourani under foredragene. Særligt tre generationer – generation Baby Boomers, generation X og generation Y – fyldte en hel del under foredragene.

Soulaima har sendt os en kort oversigt over de mest markante kendetegn ved disse tre generationer – en oversigt, som du kan hente forneden.

Download: Hent oversigt over de tre generationer!
idéer til rekruttering af generation Y og generation Z

Idékatalog: Sådan gør arbejdsgiverne sig attraktive over for generation Y & Z

I Rekrutteringsanalysen 2016 spurgte vi 854 private og offentlige virksomheder om, hvordan de gør sig attraktive over for generation Y og Z.

Det er der kommet en lang række gode svar ud af, som vi har samlet på 8 sider. Idékataloget blev uddelt i et fysisk eksemplar til begge arrangementer, men du kan hente det i en PDF-version lige her.

Download vores idékatalog her!
image_printUdskriv eller gem som PDF