Rekrutteringsfirma2019-11-08T11:58:48+01:00

Rekrutteringsfirma

Konsulenthuset ballisager er et landsdækkende rekrutteringsfirma med mange års erfaring med rekruttering af specialister, ledere og andre nøgleprofiler.

Vi har bl.a. kontorer i København, Aalborg, Aarhus og Odense, men vi rekrutterer i hele Jylland og på hele Fyn, Sjælland samt Hovedstadsområdet.

Vores rekrutteringskonsulenter har hjulpet med at rekruttere flere hundrede ledere og specialister på tværs af forskellige brancher. Du kan evt. læse mere om udvalgte kunder, brancher og stillingstyper her.

Vidensbaseret rekrutteringsfirma

Vi lægger stor vægt på, at al vores rådgivning og rekruttering foregår på et vidensbaseret grundlag:

Så hvis du benytter os til din næste rekruttering, er der én ting, du med sikkerhed får gratis med i processen: Viden og drønnørdet faglighed.

rekrutteringsbureau materiale for ballisager
Download info om rekruttering her!

Rekrutteringsproces

Rekruttering processen hos ballisager

Hvad er jeres behov, og hvordan ser profil-markedet ud? Vi spørger, I præciserer.

Foranalysen skal lede frem til en jobprofil eller den nye medarbejders ”kravspecifikation”. Vi afdækker både de faglige, de sociale og de personlige kompetencekrav, som meget gerne skal matche firma-værdierne. Faktisk er foranalysen en alt for undervurderet disciplin, hvor mange virksomheder ”bare” finder det gamle opslag frem igen. Foranalysen er et af de steder i processen, hvor vi kan give absolut mest værdi for jer.

NB: Der er risiko for, at vi udfordrer jer på vanetænkning og “kompetencekravs Overkill”

Adfærden på jobmarkedet ændrer sig meget i disse år – annonceringen skal følge denne udvikling.

Vi drøfter idéer til at skabe synlighed, og vi foreslår en annonceringsplan. Forskellige situationer kræver hver deres annonceringsstrategi. Vi er fuldt ud opdaterede på, hvordan og hvornår de enkelte medier virker. Læs evt. vores e-bog om rekruttering på sociale medier her.

Vi finder relevante profiler via LinkedIn, vores netværk og flere CV-databaser og iht. nærmere aftale.

Vi har en udvidet licens på LinkedIn, som giver os mulighed for at se alle registrerede profiler, og vi har derfor ingen netværksbegrænsninger. I searchprocessen inddrager vi også vores egen database, som indeholder flere tusinde kandidater fra forskellige brancher og på forskellige stillingsniveauer. I searchprocessen forventer vi tæt dialog med jer ift. afdækningen af de relevante profiler.

Behovet for Search kan være særligt udtalt inden for brancher og geografiske områder, hvor der kun er få oplagte emner – eller når omverdenen (internt eller eksternt) ikke må kende til ansættelsesprocessen.

Search-processen foregår naturligvis altid diskret og fortroligt – læs evt. mere om Search-processen her.

Vi telefonscreener os frem til kandidater, der skal inviteres til 1. runde, og administrerer processen for jer. Formålet med screeningsprocessen er at kvalificere 1. samtale med kandidaten, da en screeningssamtale giver vigtig forhåndsviden.

Første interviews hos Konsulenthuset ballisager
Vi interviewer de relevante kandidater, og vi når på den baggrund frem til ”finalefeltet”.

Vi bruger e-stimates e-interpersonalprofil, som du kan læse om her.

Hvis du er bekendt med DISC, vil du kunne genkende mange elementer i e-interpersonalprofilen, men du vil samtidig opleve, at rapporterne er markant dybere og lettere at bruge i praksis. Profilen viser, udover de primære adfærdsmønstre i fire farver, også otte facetter. Det giver markant flere nuancer og større dybde til værktøjet i en rekruttering. 

Du kan se et eksempel på en rapport fra denne test her.

Vi anvender e-stimates såkaldte IQ Potential test.

IQ Potential er et profilværktøj, der måler det intelligens-mæssige element af en kandidats potentiale for at præstere i en stilling eller i forhold til en specifik opgave. Det er en adaptiv IQ test, hvilket betyder, at sværhedsgraden af opgaverne tilpasses personens svar.

Testen består af fire testelementer: Evnen til at løse komplekse opgaver, arbejdshukommelse, matematisk og logisk opgaveløsning samt de kommunikative færdigheder (herunder evnen til at producere tekst under pres).

Vi udarbejder, i samarbejde med jer, en case, der skal give ekstra information om kandidatens kvalifikationer ift. stillingen og faglige start-niveau. Det kunne f.eks. være en case, der afdækker kandidatens faglighed, analytiske og strategiske kompetencer eller adfærd ift. kunder/medarbejdere.

Kandidaten har enten fået tilsendt casen på forhånd og skal fremlægge den til samtalen, eller han/hun bliver præsenteret for casen til samtalen.

Læs mere om, hvordan du kan bruge cases i din rekruttering her.

2./3. interviews hos kunden
Finalefeltet interviewes til en 2. samtalerunde, der typisk foregår hos jer. Vi deltager gerne med en konsulent – både ved 1. og 2. samtalerunde – hvis I ønsker det. Efter 2. samtalerunde vælger I en kandidat, men vi bistår naturligvis med sparring i udvælgelsesprocessen.

Vi trækker referencer på de sidste 2-3 finale-kandidater. Læs mere om referencer her.

For at sikre kvaliteten i rekrutteringen vil vi følge op på den nyligt ansatte kandidat efter 2 måneders ansættelse ved kontakt til den nyligt ansatte og hans/hendes chef.

Igen efter 6 måneder vil tilsvarende opfølgning finde sted.

Skriv til rekrutteringsdirektøren og få svar på få minutter

Jens Yde
Jens YdeDirektør rekruttering
Hele landet
Tlf. 26 76 76 44

FAQ: Pris, proces mm.

 • Hvorfor skal jeg bruge et rekrutteringsfirma?

  Du får specialiserede kompetencer, sparer tid og bliver udfordret på dine krav / forestillinger / ønsker til din næste medarbejder. Samtidig kan en ekstern fagperson sparre med dig om HR-/rekrutterings-beslægtede områder såsom Onboarding, Employer Branding mm.

 • Hvordan arbejder I som rekrutteringsfirma?

  Vi starter altid en proces med et foranalyse-møde, hvor jeres ønsker og krav, arbejdsopgaverne, stillingens betydning ift. strategien osv. drøftes. Derefter sættes hele rekrutteringsapparatet i gang, herunder annoncering, Search osv.

 • Hvad koster det at bruge et rekrutteringsfirma som jeres?

  Prisen for en rekruttering kan variere meget og afhænger af kandidatens profil, ledelsesniveauet, branchen, kandidatmarkedet og jeres krav til profilen. Vi giver altid et skræddersyet tilbud.

 • Hvor lang tid tager en rekrutteringsproces?

  En typisk rekrutteringsproces fra A til Z tager 5-6 uger.

KUNDER:

Rekrutteringsfirma for ledere og specialister på tværs af brancher

Vores erfaring som rekrutteringsfirma fordeler sig på flere forskellige niveauer – primært ledere og specialister – og i mange forskellige brancher – alt fra IT-, bygge- og anlægbranchen til finans-, fødevare- og transportbranchen.

Uanset hvilken branche vi har rekrutteret til, har det været på hhv. leder- eller specialistniveau.

Det kræver ofte flere ressourcer at skulle rekruttere ledere og specialister. Fordi det kan være svært at finde frem til relevante ledere og specialister. Og fordi det kan være svært at udpege de ledere og specialister, der besidder de helt rette faglige og personlige kvalifikationer til stillingen og virksomheden.

SE HVILKE KUNDER OG STILLINGER, VI HAR REKRUTTERET TIL TIDLIGERE!
Rekrutteringsfirma kunder

Rekrutteringskonsulenterne

Jens Yde
Jens YdeDirektør rekruttering
Hele landet
Tlf. 26 76 76 44
Mette Rüdiger
Mette RüdigerChefkonsulent
Region Hovedstaden & Sjælland
Tlf. 26 17 45 50
Trine Skovgaard
Trine SkovgaardChefkonsulent
Region Midtjylland
Tlf. 30 63 17 97
Britt Rønberg
Britt RønbergChefkonsulent
Hele landet
Tlf.: 30 63 85 18
Christian Thrane
Christian ThraneSeniorkonsulent
Region Nordjylland
Tlf. 22 78 39 11
Annette R. Hansen
Annette R. HansenSeniorkonsulent
Region Nordjylland
Tlf. 30 62 89 23
Rasmus Pugholm
Rasmus PugholmResearch-konsulent
Hele landet
Tlf. 30 68 45 52
Kathrine Solgaard Sørensen
Kathrine Solgaard SørensenRekrutteringsforsker
Skal forske i Onboarding, interviews og mange andre dele af rekrutteringsprocessen frem til 2021.
Ronni Hjermitslev Nielsen
Ronni Hjermitslev Nielsen Researchkonsulent
Ene Charlotte Krog
Ene Charlotte KrogSenior rekrutteringskonsulent
René Tvile
René TvileSearch- og rekrutteringskonsulent