Rekruttering Aalborg 2017-08-02T01:01:10+00:00

REKRUTTERING AALBORG

Konsulenthuset ballisager er et landsdækkende konsulenthus og rekrutteringsbureau med kontor i Aalborg og 12 andre danske byer.

Fra vores kontor i Aalborg har vi gennemført mange hundrede rekrutteringsprocesser af både mellemledere, ledere og specialister.

Adgang til 2 mio. CV’er og spritny rekrutteringsviden

Vores erfaring med rekruttering gør, at vi har et stort netværk bestående af mange tusinde kandidater og profiler, der bl.a. har efterladt deres CV i vores CV-database.

Dertil har vi adgang til diverse CV-databaser med samlet set mere end 100.000 CV’er og de knapt 2 mio. danske LinkedIn-profiler, der findes (vi bruger LinkedIn Recruiter).

Hvert år undersøger vi også, hvad der rører sig inden for det danske arbejdsmarked og rekrutteringsmarked. Det gør vi bl.a. ved at udarbejde en rekrutteringsanalyse med de nyeste rekrutteringstendenser.

Rekruttering Aalborg ballisager

REKRUTTERING AF LEDERE OG SPECIALISTER I AALBORG OG REGION NORDJYLLAND

Vi har erfaring med at rekruttere ledere og specialister på flere forskellige niveauer. Vores rekrutteringsopgaver fordeler sig desuden på mange forskellige brancher, og vi har ansat medarbejdere for både IT-virksomheder, produktionsvirksomheder, medicinalvirksomheder, finansielle institutioner og mange andre brancher.

Vi har tidligere bl.a. hjulpet med dele af eller hele rekrutteringsprocessen til følgende stillinger i Aalborg og Region Nordjylland:

 • Full Stack IT Architect for Danske Bank
 • Kommunikationschef for Spar Nord Bank
 • Produktionsleder for DALI A/S
 • Service Account Manager for Wärtsilä Danmark
 • Projektleder for Høyrup & Clemmensen

EN FLEKSIBEL REKRUTTERINGSPROCES:
FÅ HJÆLP TIL DELE ELLER HELE AF PROCESSEN

Vores rekrutteringsproces kan skræddersyes lige præcis til de udfordringer, som I står over for. I sammensætter nemlig selv de delprocesser, som I ønsker assistance til:

 • Foranalyse
 • Cases
 • Adfærdstests
 • Interviews
 • Timebaseret Search
 • Kandidatudvælgelse og præsentation
 • Annoncering
 • Kognitiv test
 • Garanti
Rekruttering Aalborg - Konceptet for rekrutteringsprocessen

3 UNIKKE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS SOM REKRUTTERINGSBUREAU

 • Cases. Vi bruger ALTID cases i vores rekrutteringsprocesser for at afdække en kandidats faglighed og tilgang til sit arbejde. Cases er konkrete opgaver, der tager udgangspunkt i virksomhedens forretning og det job, som kandidaten søger.

  Brugen af cases hjælper jer til at ansætte på faglighed frem for kandidatens ”likeability” – og så giver case-scenariet en glimrende forsmag på det kommende samarbejde med kandidaten. Du kan læse mere om cases her.

 • Fleksibilitet. For nogle kan det være et buzz word – for os er det grundessensen i vores rekrutteringskoncept. Vores koncept består nemlig af ni delprocesser, som du kan sammensætte efter behov. På denne måde supplerer vi jer lige præcis dér, hvor det skaber værdi for jeres rekrutteringsproces.
 • Rækkevidde. Når I bruger os som rekrutteringsbureau, vil jeres stillingsannonce nå langt omkring. Vi har nemlig en stor digital rækkevidde, når vi rekrutterer, samtidig med at vi både er landsdækkende og har lokalt kendskab. Her er lidt tal til at understøtte vores pointe:

  Vi har over 9.500 følgerevores LinkedIn-side, som du kan se her. Hver måned får vi knap 250-300 nye følgere.

  Vi har 90 medarbejdere med ca. 1200 – 1500 kontakter på LinkedIn – hver. Medarbejderne hjælper altid med at få delt jeres stillingsopslag.

  Vores LinkedIn-side ligger i Top 1% among similar companies” baseret på antal følgere og engagementet på vores side (Kilde: LinkedIn)

HER FINDER DU VORES REKRUTTERINGSBUREAU I AALBORG

SKRIV TIL OS OG BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE!

VORES REKRUTTERINGSKONSULENTER I AALBORG

Lise Guldbrandsen
Lise GuldbrandsenRekrutteringschef
Hele Danmark
Tlf. 3063 0377
Morten Ballisager
Morten BallisagerEjer & direktør
Ansvarlig for kontraktsamarbejde.
Tlf. 3063 1730
Christian Thrane
Christian ThraneSeniorkonsulent
Region Nordjylland
Tlf. 2278 3911
Annette Randrup Hansen
Annette Randrup HansenSeniorkonsulent
Region Nordjylland
Tlf. 3062 8923
Mie Boldsen Gaye
Mie Boldsen GayeSearch-konsulent
Hele Danmark
Tlf. 3063 1475

LÆS MERE OM VORES REKRUTTERING