Privat karrieresparring2019-03-11T09:12:01+02:00

Privat karrieresparring

Overvejer du et karriereskift, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Har du brug for inspiration til at se nye muligheder og sparring, når du skal træffe de vigtige beslutninger?

Hos Konsulenthuset ballisager har du mulighed for at få professionel sparring med fokus på det næste kapitel i dit arbejdsliv. Du får i forløbet din egen personlige rådgiver, som er din sparringspartner gennem hele processen. Vi har mange års erfaring med at hjælpe ledere, specialister og menige medarbejdere videre mod nye jobmål – og det bliver din fordel.

Vi oplever ofte, at personer, der bliver hjulpet videre på en ordentlig og professionel måde, også kommer hurtigere videre mod et nyt job.

Et karrieresparringsforløb består af mindst 4 individuelle møder á ca. 1 1/2 times varighed, hvor vi kommer omkring afklaring, kompetencer, jobsøgningsstrategi og værktøjer.

Sådan arbejder vi med privat karrieresparring

Der kan være mange karriere-spørgsmål, som et karrieresparringsforløb kan hjælpe med at give svar på – og dermed genskabe mening, retning og sammenhæng i dit arbejdsliv.

Tre centrale fokusområder

Der er tre centrale områder, som vi typisk vil arbejde sammen med dig om:

 • Hvad vil jeg nu?
  Afklaring omkring din situation og hvad du brænder for din fremtidige karriere skal indholde.

 • Hvad kan jeg?
  Her er vores fokus på kompetenceafklaring, som ikke kun handler om, hvad du kan – men også drejer sig om at blive opmærksom på, hvor dine kompetencer efterspørges.

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Her lægger vi sammen en jobsøgningsstrategi og gennemgår dine vigtigste værktøjer: CV, ansøgning og din LinkedIn profil. Vi kommer også omkring hvordan du bruger dit netværk og ikke mindst gode råd i din research til at finde de rette virksomheder.

Hvad koster privat karrieresparring?

Vi tilbyder et kort ”kemi-møde” før opstart i forløb uden beregning.

Prisen er 2.000 kr. pr. møde, som er inkl. forberedelse og materiale.

 • Basispakke med 4 møder
 • Udvidet pakke med 6 møder
 • Ekstra timer
Det får du i et forløb

 • Adgang til ballisagers virksomhedsnetværk. Ballisager har dagligt kontakt til en lang række virksomheder, og vore konsulenter er vant til at åbne døre til nye virksomheder på vegne af vore kandidater.

 • Vores 5-stjernede håndbog i jobsøgning – Moderne jobsøgning

 • Adgang til vores online område på hjemmesiden, hvor man kan finde inspiration samt konkrete råd til jobsøgningen og få adgang til diverse virksomhedsdatabaser.

 • Tilbud om at gennemføre adfærds- og motivationstesten EASI som en del af afklaringsprocessen.

Skriv til os og bliv kontaktet!

Vil du gerne vide mere om, hvordan karrieresparring til private foregår og kan gøre en forskel for din jobsøgning? Eller har du blot nogle generelle spørgsmål?

Så udfyld formularen eller skriv direkte til info@ballisager.com – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

NB: Der er mulighed for at booke et “kemimøde” med en af vores konsulenter uden beregning. Du skal blot kontakte vores hovednummer på 70 29 40 50.