Så er der dugfriske tal fra virksomhederne – om adfærd og præferencer i rekrutteringen.

Rekrutteringsanalysen er udkommet og igen i år har ca. 1000 danske virksomheder svaret på en række spørgsmål fra deres rekrutteringsproces.

I årets Rekrutteringsanalyse bliver du bl.a. præsenteret for, hvad virksomhederne i 2021 mener om:

  • LinkedIn i rekrutteringsprocessen: Hvor ofte bruger virksomhederne LinkedIn fx sammenlignet med netværk? Og hvad kigger de efter, når de tjekker kandidaternes online tilstedeværelse?

  • Den uopfordrede kontakt: Er det positivt at jobsøgeren kontakter virksomheden uopfordret? Og hvordan vil virksomhederne helst kontaktes?

  • Branche-skift: Virksomhederne giver deres bedste råd til kandidater, der ønsker branche-skift.

  • Attraktive kompetencer: Hvilke kompetencer ser virksomhederne som attraktive for arbejdspladsen i fremtiden?

  • Huller i CV’et: Hvordan vurderer virksomhederne perioder med ledighed, og hvilke aktiviteter i perioden stiller kandidaten bedst?

  • Rekruttering af lederprofiler: Hvilke lederegenskaber søger virksomhederne særligt efter, når de ansætter en ny leder?

Vi håber, at du får glæde af tallene og aktivt får omsat dem i din hverdag.

Hent Rekrutteringsanalysen her

Få udfoldet tallene fra Rekrutteringsanalysen i et webinar

Book regionschef Ann Berry til en times webinar, hvor hun kommer med faglig inspiration og lavpraktiske fif, når hun udfolder de vigtigste tendenser og resultater fra årets Rekrutteringsanalyse.

Oplægget kan bruges som en times ’go’ morn’- eller ’gå-hjem’ webinar, hvor rådgiverne får styr på de vigtigste tendenser ift. virksomhedernes rekrutteringsadfærd.

Det er også muligt at booke Ann til et fysisk foredrag eller en 3-timers workshop, hvor I arbejder indgående med faktabaseret rådgivning og faglig opkvalificering.

Læs mere
image_printUdskriv eller gem som PDF