Kunder2017-11-13T09:46:40+00:00

KUNDER

Siden 2008 har Konsulenthuset ballisager hjulpet over 60 af landets jobcentre med at få adskillige tusinde jobsøgere i job.

Derudover har vi gennem tiden hjulpet flere hundrede små, mellemstore og store virksomheder med rekruttering af ledere og specialister samt med outplacement-opgaver.

Vi har samlet historier fra både virksomheder og jobsøgere i det nedenstående, så du kan samle inspiration til, hvordan vi eventuelt også kan hjælpe din virksomhed.

 • Karriererådgivning: Vi har siden 2008 hjulpet over 60 forskellige jobcentre i landets 98 kommuner med at bringe ledige jobsøgende i arbejde.

 • Rekruttering: Vi hjælper virksomheder med at rekruttere ledere og specialister i hele landet – både inden for Search & Selection. Forretningsområdet har de seneste år været støt stigende og varetages i dag af fastansatte konsulenter, der tilsammen har mange hundrede rekrutteringsprocesser bag sig.

 • Outplacement: Vi har hjulpet flere af landets største virksomheder med outplacement-opgaver – både ift. at klæde ledelsen ordentligt på ved opsigelser og ift. at hjælpe opsagte medarbejdere ordentligt videre. Det er altid ballisagers egne, interne outplacement-konsulenter, der varetager outplacementforløb.

REKRUTTERING

INTEGO: “STRATEGISK REKRUTTERINGS-RÅDGIVNING GAV ET KONKRET UDBYTTE”

Da den 550 mand store leverandør af el-tekniske løsninger, Intego, skulle oprette en ny, strategisk vigtig stilling, søgte de rekrutteringsassistance hos ballisager og nød særligt godt af tre delprocesser.

 • Foranalyse: Intego skulle ansætte en strategisk vigtig medarbejder i en nyoprettet stilling, men de kendte ikke stillingens præcise omfang og krav. Sammen med ballisagers rekrutteringskonsulent blev de både afklaret om stillingens indhold samt ansvarsområder og forventninger til den kommende medarbejder.
 • Search: I markedet for tunge tekniske profiler med en salgsbaggrund er det normalt svært at finde relevante kandidater, men ballisager fandt frem til seks relevante profiler, som Intego blev præsenteret for.
 • Cases: De to ”slutkandidater” i rekrutteringsprocessen skulle løse en konkret, praktisk opgave (= en case) og fremlægge deres løsning ved anden samtale. Ballisager assisterede bl.a. ved udformningen af denne case.
LÆS OM INTEGOS REKRUTTERINGSPROCES HER!

OUTPLACEMENT

OUTPLACEMENT: EN ØJENÅBNER FOR OPSAGTE MEDARBEJDERE

Siemens Wind Power har i flere år brugt Konsulenthuset ballisager til at varetage outplacementforløb på 6-12 samtaler for både ingeniører, produktionsmedarbejdere og ledende medarbejdere. En fleksibel aftale og en opdateret, vidensstærk rådgivning har været to af de afgørende årsager til at vælge ballisager som outplacement-leverandør, ifølge HR-direktør i Siemens Wind Power, Thomas Bundgaard.

 • En fleksibel rammeaftale: Siemens Wind Power har mulighed for enten at tilbyde sine opsagte medarbejdere 6 eller 12 outplacement-samtaler alt afhængigt af medarbejdernes behov samt niveau i organisationen.
 • Opdateret, vidensbaseret rådgivning: Thomas Bundgaard lægger vægt på, at en outplacement-udbyder kan tilbyde en opdateret viden og rådgivning om arbejdsmarkedet, kompetencekrav samt de digitale muligheder som jobsøger.
LÆS OM SIEMENS WIND POWERS BRUG AF OUTPLACEMENT-ASSISTANCE.

REKRUTTERING

DALI: GRUNDIGT FORARBEJDE VAR NØGLEN I VORES REKRUTTERING

Da den nordjyske højtalerproducent DALI søgte en ny produktionsteknisk medarbejder (PTA-medarbejder), der skulle varetage to specialistfunktioner, henvendte de sig til Konsulenthuset ballisager. Særligt to dele af rekrutteringsprocessen endte med at være altafgørende:

 • Foranalysen: For Peter Meldgaard, Supply Chain Director i DALI, var foranalysen helt og aldeles afgørende for, at samarbejdet med ballisager kunne fungere. Ballisagers Seniorkonsulent var derfor bl.a. ude på DALI’s fabrik for at snakke med den kommende medarbejders kollegaer og for at se det arbejde, den nye medarbejder skulle udføre.
 • Interviews: Ballisagers konsulent havde på forhånd telefonscreenet en lang række kandidater, der havde sendt en ansøgning på den opslåede stilling. Ud fra disse screeninger fik DALI tilsendt en oversigt og blev over telefonen præsenteret for det potentielle kandidatfelt. Derefter valgte de 6 kandidater ud, der blev inviteret til en samtale.
LÆS OM DALIS REKRUTTERINGSPROCES HER!

TIMEBASERET SEARCH & REKRUTTERING 

IDEALCOMBI: FIK AFSØGT MARKEDET FOR RELEVANTE ANSØGERE

Da den nordjyske vindues- og dørproducent IdealCombi skulle rekruttere en ny produktionsleder, blev de ramt af et vaskeægte Find-Holger-kompleks.

De havde nemlig udfordringer med at finde nok ansøgere til stillingen – ansøgere, der både havde lyst til at flytte sig geografisk, og ansøgere, der havde den nødvendige faglige ballast. Derfor allierede de sig med Konsulenthuset ballisagers rekrutterings- og Search-konsulenter.

 • Viden: IdealCombis omdømme i markedet blev indirekte undersøgt på baggrund af kandidaternes tilbagemeldinger til Konsulenthuset ballisager.
 • Nemmere dialog: Når det er en ekstern part, der henvender sig direkte, bliver kandidaterne ofte mere nysgerrige. Det var også tilfældet her.
 • Branche- og stillingsspecifik viden: Vi ved, hvor kandidaterne fra en specifik branche sidder henne og ved lige præcis, hvor vi skal søge. Det gav IdealCombi et kandidatfelt på 10 ansøgere.
LÆS OM IDEALCOMBIS UDFORDRINGER OG SE, HVAD DE GJORDE
“Konsulenthuset ballisager har været inddraget i arbejdet med at bringe opsagte medarbejdere videre i deres arbejdsliv. Vi har været meget tilfredse med ballisagers engagement og professionalisme. Vi er ikke i tvivl om, at den har gjort en afgørende forskel for vore opsagte medarbejdere – til glæde og gavn for dem og for Danfoss.”
HR-konsulent Klaus Madsen, Danfoss

UDVALGTE KUNDER INDEN FOR REKRUTTERING OG OUTPLACEMENT