Ballisager opruster på rekrutteringsfronten

Endelig må vi løfte sløret: Vi er lykkes med at rekruttere to hamrende dygtige herrer til vores eget rekrutteringshold. Det giver os mulighed for at tilbyde en endnu stærkere rekrutteringspakke og et bedre Setup til særligt teknologitunge virksomheder.

Rekruttering kan også være raketvidenskab

Det ved vores nye Chefkonsulent, Jan Thomas Klinker, alt om. Jan kommer nemlig fra en stilling som HR Business Partner hos teknologivirksomheden Terma A/S, der bl.a. er kendt for at udvikle højteknologisk udstyr til Forsvaret og til rumfartsindustrien.

Hos Terma sad Jan med ansvar for samtlige internationale og nationale HR-opgaver i Terma Research & Development og stod for al rekruttering af højtuddannede teknologi-specialister til virksomheden.

Tidligere har Jan også siddet hos softwarevirksomheden CCI Europe/ Stibo, hvor han har erfaring med at rekruttere nogle af landets skarpeste ingeniører og IT-specialister.

Hos ballisager skal Jan bruge sine 20 års HR-erfaring til at rekruttere IT-specialister, ingeniører og ledere.

Search for fulde omdrejninger

Vi har de seneste måneder oplevet en stigende efterspørgsel på Search-opgaver. Derfor har vi ansat Asger Hess-Olesen som Search-specialist på fuld tid.

Asger kommer fra en stilling som Recruitment Coordinator hos Bestseller, hvor han var Search-specialist i Bestsellers rekrutterings-team. Han har bl.a. arbejdet med rekrutteringskampagner, Employer Branding og opgaver inden for Search & Selection.

Hos ballisager skal I og vi særligt nyde godt af Asgers store viden inden for Search.

Læs mere om ballisagers rekruttering
image_printUdskriv eller gem som PDF
Af | 2017-08-02T01:05:27+00:00 4 april, 2016|