Ballisager Roskilde2020-01-14T19:39:44+01:00

Ballisager Roskilde – Jobsøgningsforløb

I ballisager Roskilde er vi specialister i at rådgive jobsøgere med en lang videregående uddannelse.

Vores jobsøgningsforløb i Roskilde, Jobjagten, er et 4 ugers, intensivt forløb med ugentlige, individuelle møder og workshops.

På vores jobsøgningsforløb i Roskilde…

…er vi fuldt fokuseret på at sætte handling bag ordene, og derfor går vi All in ift at tage kontakt til virksomhederne. Det starter allerede på det første møde med dig.

Vi arbejder målrettet og fokuseret på at skabe nogle “jobåbninger”  for dig (virksomhedspraktik, løntilskud eller fuldtidsjob), så vi kan hjælpe dig med at få en fod inden for arbejdsmarkedet.

Forløbet løber som skrevet over 4 uger med et individuelt møde og én workshop hver uge. Der er ofte en stor risiko for, at man sidder i ”venteposition” som jobsøger, og det forsøger vi at komme udenom ved proaktivt at øge kontakten til virksomhederne. Sammen med dig. Det er målrettet, struktureret, og du vil forhåbentligt føle, at vi har skabt en markant fremdrift i din jobsøgning – en fremdrift, som forhåbentligt har kastet et job af sig.

Bonus: Hver onsdag kl. 9-12 er der et frivlligt tilbud til dig som ledig i form af workshops med seks forskellige emner, som tager dig igennem alle jobsøgningsfaser.

Læs om vores forløb i Roskilde forneden:

Hvordan er det egentlig at være i forløb hos ballisager?

Vi har spurgt tre af vores tidligere jobsøgere om, hvad de forventede at få ud af forløbet – og samtidig – hvad de endte med at få ud af forløbet.

Se med i videoen til venstre!