Ballisager Aarhus – Jobsøgningsforløb

I ballisager Aarhus tilbyder vi både individuel karrieresparring, karrieresparring for undervisningshold og mere intensive, skræddersyede jobsøgningsforløb.

Ballisager Aarhus er samtidig også vores hovedkontor. Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi haft mange tusinde jobsøgere i forløb, hvoraf mange tusinde også er endt i job. Vi håber naturligvis, at du – gennem en aktiv, engageret indsats – bliver en del af denne statistik.

På vores forløb i ballisager Aarhus…

… vil vi arbejde for, at du får målrettet dit CV og din ansøgning samtidig med, at du udforsker mulighederne på det usynlige jobmarked (gennem uopfordret jobsøgning), mulighederne ved dit netværk og mulighederne ved at blive tilknyttet en virksomhed gennem praktik eller løntilskud.

Mulighederne er rigtig mange, og vi håber naturligvis, at du er klar på at levere en solid indsats sammen med os. Så fortæller erfaringen os, at resultaterne også nok skal komme.

Du kan læse mere om vores forløb i Aarhus forneden:

Foden inden for

Ikast Brande

Foden indenfor

HVORDAN ER DET AT VÆRE I FORLØB HOS BALLISAGER?

Vi har spurgt tre af vores tidligere jobsøgere om, hvad de forventede at få ud af forløbet – og samtidig – hvad de endte med at få ud af forløbet.

Se med i videoen til venstre!